Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiemelt Hozzászóló (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megcsaláson ma már különösebben meg sem lepődünk, mivel annyira általános. Az a kérdés, hogy megbocsájtható a hűtlenkedés? Ha igen, milyen esetekben? Mitől függ, hogy valakinek elnézzük a félrelépést?  A megcsalásnak számtalan oka lehet, kezdve a megszokástól, az…..
Kiemelt Hozzászóló (törölt) 2013.09.18 13:27:10
A halászhálóból készített zokni vagy a műanyag hulladékokból tervezett úszó sziget után egy egészen bizarr újrahasznosítási tippel álltak elő a svédek. A szerkezet hasonló az űrvécék működéséhez, de ez az izzadtságot alakítja át ivóvízzé. A megrendelő az UNICEF…..
Kiemelt Hozzászóló (törölt) 2013.08.03 16:45:27
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
Svédország érdekes egy hely, politikusai nem különben képesek sajátos ötletekkel előállni (bár ugye a magyarokat ebben is nehéz felülmúlni, de ezt most hagyjuk). A legújabb megdöbbentő javaslatot a parlament szocialistákból és feministákból álló pártja, a Baloldali Párt…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Az egyik férfi egy idő után nem bírta cérnával és elkezdett hőbörögni.A bili akkor ömlött ki, amikor egy kismamát hordott el mindenféle protekciós kurvának, amiért őt előbb megvizsgálják. Tisztelt Praxis blog!   Hétfőn olyan rendelői élményben lehetett részem, amiről…..
Kiemelt Hozzászóló (törölt) 2012.10.04 15:43:23