Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kkereszt

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy hónap eseményeiből feltehető, hogy nem az EMET-ben van a legtöbb Nobel-díj várományos, vagy Mensa-tag. Szóval miután az EMET szájzárat kapott és a vegetatív neurózis kortikális eredtű elváltozásainak jeleit is mutatja, ezért kiszámoltam: Március 31. volt az…..
Pilipecz Mária blogja Bár elmúlt május 25-e, egyszerűen nem hagy nyugodni a téma. Megdöbbenve hallgatom az egyik kereskedelmi tévé könnyed, reggeli műsorában: Minden évben csak Magyarországon 80-90 között van azoknak a gyerekeknek a száma,akik soha többé nem kerülnek…..
http://www.civil.info.hu/web/nea/tamogatasok jó böngészést!..
Kkereszt 2013.05.29 20:08:22
www.civilcitrom.hu/a-jeloles-menete/

"Kérjük olyat jelöljön, amely/aki megítélése szerint csökkenti a civil autonómiát, rombolja a részvétel lehetőségeit, gyengíti a civil kontrollt, ellehetetleníti a nonprofit szolgáltatásokat, akár legyen ez jellemző példa, akár nagy hatású általános jelenség stb"
Ha a jól értesültek valóban azok, akkor – orvosolni szándékozva az idei fiaskókat (na jó: oltári nagy buktát) - még e hónapban érkeznek a 2013-as működési felhívások. A kollégiumok már döntöttek róla, még a szokásos tanácselnöki hercehurca van hátra (de azt mondják,…..
Kkereszt 2012.11.07 10:41:52
NEA civil szemmel Átlátszó 2012.10.22 18:26:22
egyre nagyobb hullámokat ver a NEA, most épp az atlatszo.hu-n van címlapon. http://atlatszo.hu/2012/10/22/itt-a-civil-tamogatasok-listaja-a-kormany-mellett-demonstralni-meno/ ..
NEA civil szemmel Állítólag 2012.10.11 18:19:04
Ma érkeznek az EPER üzenetek a működési támogatásokról... Eltűntek az egyedi támogatások a civil.kormany.hu honlapról (Egészen 93-as számig ott voltak. Most egy sincs...). ..
Kkereszt 2012.10.12 11:20:48
@tudommitakarok: teljesen egyetértek, ismerek olyan civil szervezeteket, akik kaptak 250.000 Ft támogatást, és semmi közük sincs a politikai élethez, ők maguk azt mondják, hogy szerintük sorsolás alapján húzták ki őket.... Az egy másik kérdés, hogy vajon valódi támogatást (értsd: nem filléreket) is kaptak véletlenszerűen "kisorsolt" szervezetek...?

Az elutasó e-mailnek ezt a mondatát viszont továbbra sem tudom értelmezni....: "Bővebb tájékoztatást az EPER-ben megadott e-mail címükre küldünk."
Miért, ez nem az az e-mail címünk?!
(és ezt a semmitmondó sablonlevelet, amit változtatás nélkül kapott meg mindenki, aki "várólistán" van, miért nem lehetett időben elküldeni??? Ezenkívül reális a veszély, hogy a nyertesek az igazi vesztesek: ők még nem kaptak semmit. Fognak egyáltalán?!)
Kkereszt 2012.10.12 12:55:43
@nonprofit1987: nyilván a szakmain mindenki nyer, aki:
Erdélyben valósít meg az ott élő ukrán anyanyelvű magyaroknak jogsegély-szolgáltatást és/vagy hagyományőrző előadást - debreceni szervezésben.
:-O
Tessék örülni:Századvég Politikai Iskola (Budapest)Főnix Ifjúsági és Kulturális Egyesület (Bács-Kiskun megye), Nevelők Háza Egyesület (Baranya), Jótékonysági Nőegylet (Békés), Nyilas Misi Alapítvány (Borsod-Abaúj-Zemplén), Kurca Vidéke Polgári Egyesület (Csongrád),…..
 Nemrég a pogányportál nevű sajtókáromláson közzétettek egy választ a Nem kéne-e lemondani posztra. Mondjuk nem nagyon érthető milyen választ is gondoltak, hisz e hasábokon pusztán egymás mellé került a NEA - miniszter által a testületre oktrojált - elnökének egyik írásos…..
Tartható-e, hogy morálról papolunk, ha magunk is a susnyásban rosszalkodunk a lyányokkal?  Tegnap egy civil társunk érdekes videóra lelt a youtube-on:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDfXzoy6zBo), (a teljes anyag 50 perc), ahol a mi NEA elnökünk azon…..
S lőn egy nap lovag jő Kürtjét nyomban veszi elő Mellette kis dobosa (Nem ilyent nem mondok többé soha) Tehát mellette egy kiscserkész Vagy kobzos az, tán más zenész S szája nyílik, melyből ez ige jő: a döntés fenn: civil.kormany.hu/nea-palyazati-kereso..