Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincenthanna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívüli módon megnőtt a székely zászló iránti kereslet a Székelyföldön, adta tudtul a Krónika című erdélyi napilap. De nem csak ott, hazánkban is. Kövér László is történelmi tettre szánta el magát: pénteken az Országgyűlés homlokzatára kitűzette a székely…..
Vincenthanna 2013.02.18 20:25:04
@regress: Regress? Tán nevedet a regressz igényből származtatod? Lehet biztosító vagy!? Mind1, annyira nem érdekes. Igen amúgy, ezt a blogot olvastam. :)
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Az elég gyengére sikerült évadnyitó után vegyes érzelmekkel vártam a második részt, kíváncsi voltam már, hogy mikor jönnek az új karakterek. Megtudhatjátok mi történt az epizódban és merre vették az irányt a készítők. Spoileresen folytatom a tovább után. Az előző…..
Vincenthanna 2012.10.24 12:54:13
@RolloJuve: Valóban nem értek egyet veled, mert ha 2. évad részei fele ennyire jók lettek volna, akkor nem kéne mai napig agymosást végeznem minden reggel.:)