Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegyímedve

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nehéz észrevenni, hogy Orbán elkezdett beszélni. Amint az ellenzék választási sikereket aratott, amint más miniszterelnökjelöltek is szóba kerülnek, elővette magát.Már az a kis bekapcsolva hagyott mikrofonos mondat is, hogy katonák (tisztek) ne legyenek kövérek, remekül sült…..
Hegyímedve 2012.10.12 23:08:32
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
Hegyímedve 2012.10.12 23:01:02
Halványuló Csillagunknak nem ez a legfényesebb időszak a pályafutásában. Még a sokat látott magyar közéletben sem túl sűrűn fordult elő, hogy egy kormány költségvetése annyit érjen, mint egy összegyűrt kólás doboz, és majdnem egyformán is végezzék. Majdnem, mert a kólás…..
Hegyímedve 2012.09.21 10:22:41
@Disintegrator Rising: Te honnan veszed az adatokat? En miert nem ferek hozza itt Erdelyben?

Balazs Gabor, Csikszereda
Érdemes volt ma reggel meghallgatni a regisztrációval kapcsolatban Kubatov Gábor káposztaügyi kecsketitkárt a királyi tévében (ugyanez betűben).  A témával kapcsolatban valóban kevés hitelesebb arcot találhattak volna. Hiszen ki tudna nála többet a választási…..