Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex_79

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti jártatok már így?Google AdWords kampányt akartunk indítani, a szokásos módon. Ugye a Google kampányok nagy előnye, hogy amennyiben bankkártyával fizetsz, úgy az indítással kapcsolatos döntés és a tényleges indulás közötti idő radikálisan lecsökken, akár órákban (vagy…..
Sándor lányának gépét a Generali vitte szervizbe, azóta a számítógépről ellentmondásos hírek érkeznek, visszaadni azonban nem akarják a tulajnak a hibás kütyüt. Naiv ügyfél a biztosító hosszúra nyúló kezét sejti a dologban.Két hónappal ezelőtt lányom számítógépe…..
Onlinemarketing blog Ami elromlik 2011.05.26 23:46:19
Alig két napja írtam a márkaépítésről, és már ott is felmerült (főleg kommentekben), hogy a rossz termék, a rossz szolgáltatás önmagában képes megölni egy márkát, képes keresztülvágni egy folyamatot. Főleg a "felnövekvő" márkák esetében veszélyes az, ha…..
Néha meglepődöm, milyen kutyaütő cégek dolgoznak a piacon. Mi se vagyunk egy matyóhímzés, néha hibázunk, máskor tévedünk, de amennyire csak lehet, igyekszünk becsületesen dolgozni. Ha valamit elcseszünk, hát viseljük a következményét.A cél az, hogy az ügyfélnek jó legyen.…..
Az első jelenetben egy nő és egy férfi táncol fényárban a fekete semmi közepén. A jelenet a végletekig feszített, érzelmek cikáznak mindenfelé és közben annyira közel érezzük magunkhoz az egészet, hogy ha kinyúlnánk meg tudnánk érinteni. Viszont ha ezt tennénk, akkor…..
Ilyenkor, november vége, december eleje felé menthetetlenül megindul a karácsonyi bevásárlási láz, hiszen valamit venni "kell" szeretteinknek, barátainknak és jobb mielőbb, lehetőleg fizetés napja környékén már letudni költséges kiadásainkat, tájékozódni viszont már…..
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
Ma a legtöbb keresés esetében olyan mennyiségű találat van, hogy szinte lehetetlen észrevenni, ha egy kereső rosszul kezeli a magyar nyelvi ragozott alakokat. Más a helyzet a hírkeresésnél.A hírkeresés olyan témakör, amikor a hír frissessége sok minden mást megelőzhet a…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
A mikro, kis- és középvállalkozások helyzete nehéz. A nagyvállalatok, a multik sokkal nagyobb tőkeerővel rendelkeznek, és könnyen kiüthetnek bárki kisebbet a piacról. Éppen ezért egy kkv stratégiája merőben eltérő a nagyokétól. Jellemzően kisebb részpiacokon vannak jelen a…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Ma nagy esés bontakozott ki a világ tőzsdéin, a lejmenetet a légitársaságok részvényei vezették, a hétvégén pedig újabb hamufellegeket eregetett magából az izlandi vulkán. Ha a légtérzár sokáig elhúzódna, a múlt héten még ártalmatlannak tűnt szigetországi vulkán…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Hogyan lesz egy sikeres iwiwes kisalkalmazásból sikeres, saját lábon megálló közösségi szájt? - szerintem ez az egyik legérdekesebb kérdés a Csajok és Pasik nevű szolgáltatás saját birtokra költözése kapcsán. Nos, most, hogy elindult a CsajokésPasik.hu, érdemes is…..
 Az a jó az internetes megoldásokban, hogy könnyen, költséghatékonyan és elsősorban rugalmasan lehet alkalmazkodni nem várt helyzetekhez is. Történt e hét elején, hogy a Felvi.hu összeomlott, és ezért meghosszabbították egy szűk nappal a felsőoktatási jelentkezés…..
Ha csak Doransky bejegyzéseit olvasnám a neten, akkor egyértelmű, hogy 2009-2010 a mobil és a közösségi megoldások éve. És ha így visszatekintek, azt kell mondjam: Matyinak rengeteg dologban igaza van.Persze nem egy annyira kocka világban élünk, hogy mindenkire igaz legyen ez a két…..
 Itt az év vége, és attól, hogy válság van, nincs kevesebb munka. Ráadásul valahogy most van a betegség-dömping is. A fél család beteg, vagy megfázás, vagy influenza, a franc se tudja, mindenesetre röfögni még senki nem röfög.Én még bírom, nem is igazán tudom, mit tennék…..
Úgy kb. 5.000,- Ft egy .hu domain bejegyzése és éves fenntartása. Vagyis ha eszünkbe jut egy ötlet, vagy csinálunk egy céget, kitalálunk egy terméknevet, akkor ennyibe kerül azonnal bejegyezni. Sőt, olyat is tudok, hogy sms-ben elindítani egy bejegyzést, vagyis akár az esti…..
Alex_79 2009.11.09 15:05:36
Ingyen tanács: jobb ha a www.rani-gyumolcsle.hu domaint foglalja le, beszédesebb, kereső szempontból is jobb...
Ennyi nem jutott eszükbe? Ha csinál egy jó honlapot akkor úgyis első között adja ki a kereső + ha ráírja a dobozra akkor is egyértelmű.
A kis csalás is csalás, főleg, ha naponta sokszor és sok fogyasztóval fizettetnek jogtalanul. Gabriella a Vörösmarty és az Aradi utca sarkán borult ki azon, hogy bár az órára az van írva, hogy a minimális bedobható össze 55 forint, a készülék a valóságban legalább 150 forintot…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
Alex_79 2009.08.13 18:30:08
pl. ez a híd is működőképes: en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Bridge_(London)

Ja, hogy ez egy kicsit más mentalitású országban van?
Emlékszik mindenki, mekkora aláírásgyűjtéses-cikkcunamis kultúrbotrány tört ki, amikor a UPC ki akarta venni a Mezzo komolyzenei csatornát a programjából? Vissza is rakták ijedtükben. Na, mostanra megnyugodtak, és szép csendben kivágták az analóg programból. Tibor…..