Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JászBlog

105 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykor „hős rendszerváltó” fideszes politikusaink mostanában nagyon megkedvelték az 50-es évek hangulatát. Elég csak arra gondolnunk, milyen lelkesen, egymás sarkát taposva szaladnak mostanában a kormány tagjai Moszkvába az orosz vezér kegyeit keresni, miközben a „hanyatló…..
Úgy tűnik, megyénkben is elérkezett a „rezsiharc” utolsó szakasza: Orbán Viktor diadalmas győzelmi jelentései után eljött az ideje a „hadikiadások” megfizetésének. És ezt már megint azoknak kell kinyögni, akikért - elvileg - a „háború” indult, azaz a…..
Pócs János egy lakossági levélre válaszolva ellentmondott mindannak, amit Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook-oldalán fotókkal dokumentált. A fideszes képviselőjelölt ugyanis – reagálva arra, hogy a miniszterelnök miért nem jött el hozzá a Jászságba – azt állítja,…..
Többen panaszkodnak arra a Jászságban, hogy a kampány végéhez közeledve egyre erőszakosabban kampányol Pócs János: házról házra járva, agresszív módon próbálnak nyomást gyakorolni a választókra, összefestik a járdákat, és az is visszatetsző, hogy Jászberényben szinte…..
Miközben Orbán Viktor a kampány hajrájában is megállás nélkül járja az országot, hogy minél nagyobb támogatást nyújtson az egyéni jelölteknek és mozgósítsa a kormánypárti szavazókat, a Jászságba, Pócs Jánoshoz nem jön el a miniszterelnök. Mindez összefüggésben lehet…..
Szinte biztos, hogy amennyiben Pócs János dönthet a jászberényi polgármesterjelölt sorsáról, akkor a Fidesz színeiben nem dr. Szabó Tamás indul majd a választásokon – tudtuk meg. A korábbi jelöltek, Juhász Dániel és Tamás Zoltán sem maradtak versenyben: Pócs János…..
Beismerte Pócs János, hogy korábbi állításával ellentétben Jászjákóhalma nem nyert a Belügyminisztérium idei pályázatán útfelújításra pénzt: nyilvánosságra hozott ugyanis egy olyan listát, ami a 2015-ben fejlesztési támogatásban részesülő települések listáját…..
Büszkén jelentette Pócs János múlt hétfői Jászjákóhalmi fórumán, hogy a település 2014-re 112 millió forintnyi támogatást nyert a Belügyminisztérium pályázatán útfelújításra. Másnap azonban kiderült, hogy mindez nem igaz: a nyertesek nyilvános listáján nem található…..
A jászságiak 86 százaléka szerint Pócs János nem járt el etikusan, amikor saját birtokára is vitetett a 31-es út felújítása során keletkezett famaradványokból – derült ki egy friss, a Jászság egészére kiterjedő, 1200 fős telefonos közvélemény-kutatásból. A…..
Megdöbbentette a jászberényi fideszeseket a múlt héten napvilágra került Járvás-vallomás, amelyben a Jászságban 2010-ig meghatározó volt fideszes politikus arról számul be, súlyos betegségét kihasználva Pócs János hogyan állította őt félre a pártban. A berényi fideszesek…..
Nem tudni, hogy túlszámlázás történt-e vagy a számlák hitelességéhez fér kétség a Pócs János birtokára került állami fatuskók ügyében. Mindenesetre úgy tűnik, a fideszes képviselőjelölt irreálisan nagy összegű számlákkal igazolta, hogy fizetett a 31-es útról…..
Ingyen juthatott az állam tulajdonában lévő fatermékekhez Pócs János, csak a szállításért és a rakodásért kellett fizetnie – derül ki a politikus nyilatkozatából. Ráadásul újabb bizonyítékok utalnak arra, hogy másnak, főként a Pócs Jánoshoz közelálló köröknek is…..
Pócs János szerint nem ő, hanem egy túlbuzgó aktivista hibázott – írta meg az Új Néplap annak kapcsán, hogy múlt héten a helyi választási bizottság elmarasztalta a fideszes képviselőjelöltet amiatt, mert szabálytalanul kampányolt. Pócs János azt állította, végrehajtja a…..
Általános a felháborodás Jászárokszálláson, amiért a március 15-i ünnepi műsor végén a tankerületi igazgató utasított egy gyereket, hogy kérje fel Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelöltet, hogy mondjon beszédet. Március 15-én a jászárokszállási…..
A Független Kisgazdapárt színeiben indul a választásokon az a Járvás István, aki egészen 2010-ig volt a jászsági Fidesz meghatározó alakja, majd súlyos betegségét kihasználva saját párttársa, Pócs János kiszorította őt a pártból. Előkerült egy 2010-es videófelvétel is,…..
A helyi választási bizottság elmarasztalta Pócs Jánost amiatt, mert szabálytalan eszközökkel kampányol: olyan helyekre helyezte ki plakátjait, ahová a törvény szerint tilos. A fideszes képviselőjelölt ezzel egy olyan szabályt szegett meg, amit saját pártja, éppen a…..
Egy hét alatt három ügyben is lebukott Pócs János. A Fidesz-szavazók szerint ez már nem is meglepő, az igazi kérdés szerintük inkább az, hogy ha Pócs Jánosnak olyan sok segítője akad a Jászságban, mint ahogy ő állítja, akkor miért kényszerült mégis arra, hogy közmunkások…..
Mint korábban megírtuk, Pócs János és Fidesz politikai célokra használja fel a jászok öntudatát és történelmét. Az alábbiakban az Egy Jobb Jászberényért Egyesület közleményét közöljük: EL A KEZEKKEL A JÁSZOKTÓL! EL A KEZEKKEL A JÁSZOK TÖRTÉNELMÉTŐL! Az Egy Jobb…..
Megint mellényúltak Pócs Jánosék azzal, hogy tudatosan félremagyarázzák dr. Magyar Levente, Jászberény volt polgármesterének szavait, és rasszizmussal vádolják. A fideszes politikus ez alkalommal a Magyar Nemzetet is megvezette: vélhetően ők informálták a lapot úgy, a Jászok…..
A JászBloghoz is eljutott az a felvétel, amint egy jászapáti férfi videóra veszi, hogy közmunkások gyűjtenek aláírásokat Pócs János fideszes képviselőjelöltnek, jászapáti polgármesternek. A két férfi a felvételen azt mondja, szabadságuk alatt gyűjtik az aláírásokat –…..
Etikai kódexxel válaszolt Szekeres Imre azokra a vádakra, amelyek az elmúlt napokban a Fidesz Jászság oldalán jelentek meg. Mint korábban megírtuk, Pócs János pártja országos listáján elfoglalt, mandátumot nem érő 101. helyére, valamint arra, hogy Jászságiak elítélik a neki…..
Kétségbeesetten reagálja le Pócs János, hogy a választásokhoz közeledve egyre gyengébbek pozíciói a Jászságban és a saját pártjában egyaránt – állítják fideszes forrásaink. Múlt héten kudarc kudarc hátán érte a képviselőjelöltet: saját pártja országos listáján…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, hogy a jászberényi kórházat ellepték Pócs János plakátjai: szinte minden lépcsőfordulóban hirdetik a Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkárral és Dr. Szabó Tamás jászberényi polgármesterrel közös fórumát, ahol egy…..
A jászságiak 95 százaléka tisztességtelennek tartja a névtelen szórólapokat – derült ki egy friss, 1200 fős telefonos közvélemény-kutatásból, amely annak kapcsán készült, hogy a közelmúltban Szekeres Imrét gyalázó névtelen szórólapok lepték el a Jászságot. A…..
Pócs János csak a 101. helyet kapta a Fidesz országos listáján, ami szinte biztosan nem ér mandátumot a 2014-es országgyűlési választásokon. A fideszes politikus korábban maga nyilatkozott úgy Szekeres Imre 51. helyéről az MSZP listáján, hogy már a saját pártja is mellőzi a…..