Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nahátakkor. Még fel sem dolgoztuk, hogy az utolsó részben bepillantottunk a jövőbe, ahol Szakállas Dzsekk alkohol és drogproblémákkal küszködik, Katinka múmiának sminkelve él valakivel, és egy meglehetősen alacsony illető temetésére senki nem ment el, csak a politoximán doki…..
valakis 2008.04.07 20:30:25
A cím furfangos módon elárulja nekünk, hogy bizony sokban köze van Csillagkapu-sorozathoz. Ki ne ismerné a nagy karikát, ami galaxisokon keresztül más bolygókra juttat el minket, ezzel óriási táptalajt adva egy ütős sci-fi sorozathoz. A Csillagkapu Atlantisz az eredeti széria hetedik…..
valakis 2008.02.25 18:59:13
hogyvolt Hogyvoltozóknak 2008.02.15 12:03:08
Csak jelezzük, hogy minden új hogyvoltot megkaptunk, és várjuk a többit is, hiszen február utolsó keddje még odébb van. Eddig érkezett Bűbájos boszorkák (1), BSG (1), Friday Night Lights (2), Drót (1), Kés/alatt (1), Journeyman (1) és Odaát (2), de jöhet még több, egy Smallville,…..
IrvineKinneas tényleg volt olyan mazochista, hogy megvegye a Wanted Gunst, és végig is vitte!Nálam az a helyzet, hogy egy bányás pályánál elakadtam. Nagyon szerencsétlen helyen mentettem és ezáltal leghalványabb esélyem nem volt, hogy befejezzem a pályát. De IrvineKinneasnak hála…..
Ott folytatjuk, ahol az előző részben abbahagytak minket: Kriszta mellett kicsöng a mobil. Beugratás volt az előző rész zárójelenete, mert Kolonics hívja Krisztát, nem Malek. Persze ettől függetlenül érdekes lehet majd, hogy ki volt a "magyar csaj", akire Malek…..
valakis 2007.11.30 21:10:50
hogyvolt Erős hét vérzivatarral 2007.11.18 08:37:00
Lost ugyan nem volt a Csillag születik miatt (pedig a soron következő epizód az egyik legjobb a harmadik évadban), mégis jutott erre a hétre is epizód-összefoglaló, Dzsekk műtétet vállal be és tojik a Hippokrateszi esküre, Szójer meg jól megdugja Katinkát, akinek fess rendőr volt…..