Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Montana.

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Farrelly-testvérek épp Atlantában forgatják a kultikus vígjáték (talán egy pöttyet túl) sokat késett folytatását: az alábbi fotók ott készültek. Mivel Jennifer Lawrence betéve tudja a film szövegét, így nagy örömmel vállalt el egy kisebb szerepet a filmben: ő játssza…..
Hát megtörtént végre: a friss Emmy-díjas Jeff Daniels és a szebb napokat látott Jim Carrey, valamint az eredeti filmet író és rendező Farrelly-testvérek végre folytatják* minden idők egyik legjobb vígjátékát. Íme az első kép az immáron a Universal Pictures istápolásában…..
Luc Besson a Jeanne d'Arc, az orléans-i szűz óta először rendezett errefelé is piacképes élőszereplős filmet, bár ez még nem jelenti azt, hogy a hazai forgalmazónak vérmes reményei lehetnek a Vérmesékkel kapcsolatban, mindenesetre a szinkronon biztosan nem fog múlni az angol…..
Amerikában költségvetésének alig több, mint felét hozta vissza, nemzetközi vizeken - így nálunk is - szerencsére azonban jól muzsikált a Tűzgyűrű, és egyébként is van olyan geek-matéria, hogy érdemes legyen nagyobb hangsúlyt fektetni a home videós megjelenésre, így a film…..
Montana® Az elnök végveszélyben 2013.09.13 01:20:31
Letöltés: www.imagebam.com/image/a52180274916347..
A DVD-éhez hasonlóan A sötét lovag: Felemelkedés BD-borítója is nálunk (meg a DVDExtrán) debütál elsőként. A duplalemezes DVD-hez képest a BD a következőkben nyújt többet: HD (1080p) kép az IMAX kamerákkal felvett jelenetek 1.78:1 képaránnyal dts-HD MA 5.1-es angol…..
Montana. 2012.10.05 13:57:50
@Zalaba_Ferenc: Igen ezt is imádom. Meg ez a Batlogós rúzsfolt ... ezen kinyúltam. Nagyon ötletes :) Kinek juthatott ez eszébe? :D
Montana. 2012.10.05 18:28:48
@Lord Picard 87: A mai nők már mindenre képesek :D
Ha még mindig kételkedtél volna abban, hogy az angolokkal, amerikaiakkal és még ki tudja, milyen nemzetekkel szemben nálunk a sötét lovag duplalemezes DVD-n is felemelkedik, hát íme a képes bizonyíték. UPDATE: Imáink meghallgattattak! Jött egy javított változat. Nyolc évvel…..