Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garfild-5

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ez Biharugra világnapja. - 2003. március 4-én avatták fel az első barokk szökőkutat a Nemzetközi Űrállomáson. Hamar leállították, mert véletlenül a szennyvízelvezetőre kötötték rá. - Pontosan 150 éve találta fel a szalámit Heinrich Herz német fizikus. A nap bölcsessége:…..
garfild-5 2016.03.04 11:28:43
@kittrabi: Nem tudsz lealázni te szemét, az egyetlen pártfogóddal, @tobias2-vel együtt sem. Kevesek vagytok! Én képviselem itt a nagy többséget, akik hallgatásukkal egyetértenek velem.
Tűnj a francba te szexista állat!
Azért valami nemzeti öntudat, önvédelmi ösztön szorult beléd, de nem az igazi.
- Ez az alkoholmentes sör világnapja. Sokan nem is ünnepnapként, hanem katasztrófaként emlékeznek meg róla. - 1904. március 3-an nyomattak először satuféket, egy, az úton átrohanó herpeszes kecske miatt. - 91 éve lépte át először utasszállító repülőgép egy átlagos fing…..
garfild-5 2016.03.03 11:28:05
@kittrabi: Még csak mosolyogni sem tudok ezeken az erőltetett baromságokon.
Hagyd már abba, mert nagyon unjuk! Sok ember szórakozását teszed tönkre itt is. A minőségi humort szeretjük, ezt a szart nem!
ad 1. Satu Mare, Szatmárnémeti, ne szórakozz a nemzet tragédiájával!
ad 2. A finggal, szarral humorizálni nagyon gagyi. Wilhelm Konrád Mach nagy tudós volt.
ad 3. A Duna az egy "n", nem kettő! Onnantól az egész értelmetlen.
ad 4. "Alkoholmentes sör" van írva te barom, nem őr! Tanulj meg olvasni, magyarul!
Ilyen emberek miatt tart ott ez az ország, ahol most van.
Kökény-Szalai Vivien kinevezése után új pletykák kaptak szárnyra a Tv2-hez igazoló új szakemberekről...
Az elmúlt években több nemzetközi gyümölcsszállítmányban fedeztek fel különböző drogokat az EU-n belül a hatóságok. Ezúttal nem kábítószert, hanem köldökzsinór vért találtak nem oda illő helyen...
- Ma van a Külső lemezmeghajtók világnapja. - 2009. január 29-én rendezték meg az első hip hop táncversenyt a Nemzetközi Űrállomáson. - Pontosan 985 napja nem tudjuk, hogy kicsoda Molnár F. Árpád valójában. A nap bölcsessége: "Ha már írásra adod fejed, ne csak a könyv…..
garfild-5 2016.01.29 12:33:05
Az ÁNTSZ betiltotta a Visszatérő című film vetítését. Az ok egyszerű: a film megtekintését követően a közönség 80%-a tüdőgyulladást kapott...
Összehasonlító grafikonokat készített a fogyasztóvédelmi hatóság a taxiszolgáltatások és az Uber összehasonlításáról, ám ennek publikálást megtiltották. A Hírcsárda megszerezte az adatokat...
Azt hitted, te vagy a legnagyobb rajongó? Ezeket az infókat egészen biztosan nem hallottad még. 1. A Trónok harcában eredetileg minden szerepet Matt Damon játszott volna, de nem ért rá. 2. Több szereplő neve kihalófélben lévő uráli nyelveken azt jeleneti: Heim Pál…..
Sikerült mikrofonvégre kapnunk az utóbbi napokban a fővárosban grasszáló vaddisznók egyikét. Attilával egy thai levesesbüfében találkoztunk. Kedves Rocksteady Attila, először köszönöm, hogy a rendelkezésünkre áll!Én nem az Attila vagyok, hanem a Zrínyi. Ó, pardon!Semmi…..
A tervezettől Semjén Zsolt azt várja, hogy a családok még több időt tudnak majd együtt tölteni. „Úgy gondoltuk, hogy a boltok bezárása és a házhozszállítás korlátozása nem elég, vasárnap még így is sok család azt tervezi, hogy nem marad otthon, hanem mászkál…..
garfild-5 2015.01.16 14:38:31
@harcityuk: Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítalak.Én is szeretem Kittrabi kommentjeit.Engem is csak egy apróság bánt vele kapcsolatban: miért nem tűnik innen a picsába? Sokat tolja itt, megyek és szitává lövöm. Kipróbáltam ezt a hittérítő zuhanós módszert a Vidámparkban, de semmi, viszont befostam.
Példaértékű tolódásokat látott az U19-es magyar kapitány. „Brazília egyértelműen a jövő csapatát építi, így minden meccsen egyre jobbak lesznek” - értékelte a brazil-német világbajnoki elődöntő mérkőzést Mészöly Géza, a magyar U19-es válogatott szövetségi…..
Utcára vonulnak, de nem azért, mert Orbán Viktor a braziloknak drukkol.       Közleményben szólította fel a FIFA-t a 7-1-re végződött német-brazil meccs eredményének megsemmisítésére a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fóruma. Csizmadia László és ifjabb Lomnici…..
Appcsempészeket fogtak Röszkénél, kötelező lesz a magassarkú a tűzoltóknál, visszatekerős lesz a YouTube valamint barnamedvét láttak a Balatonban.   ..
Egy félig lerágott újévi malac és két tál lencse után lengőtekében és snóbliban sikerült megállapodnia az ellenzéknek a közös miniszterelnök-jelölt személyéről, aki nem más, mint Kálmán Olga. „Imádni fogják! Egyenesen beszél, van kisugárzása, jók a mellei, mi…..
garfild-5 2014.01.07 14:21:06
Ez a Vizenyős medvetarkók világnapja.- 145 éve ezen a napon volt a hírhedt klagenfurti tacskószüret.- 1856. január 7-én úszott a Kaukázus alatt Sir Abbott Aubergine egy lavorban.A nap mondása: "Ázott tésztával ne menj lánykérőbe, mert bepállik a szád" - félrefordított olasz…..
garfild-5 2014.01.07 12:01:20
garfild-5 2014.01.07 14:17:14
@vantaan: doromb-doromb.
- Ez a touchscreen áldozatainak napja. - 1945. január 6-án alakult meg Buenos Aires-ben az Eszkimók Európáért Horgoló és Makramékör. - 100 éve született a távközlés megreformálója, Sir Willam Baxter Fucks. A nap mottója: "Minden pillanatnak szakaszd le virágait." - K. Árpád,…..
garfild-5 2014.01.06 10:29:20
A több mint ezer csomagot hátrányos helyzetű, szegény családok gyerekei kapják meg a Parlamentben. Krasznai Tünde itt sem lép fel. A HDMI-kábelekből, halkésekből, írható DVD-kből, Tiger Woods-poszterekből, heroinozó tükrökből és nyaralási prospektusokból álló…..
garfild-5 2014.01.04 11:24:52
@Perde Dóra: Minyáú!
Ember nyelven:
A fiuknak kukijuk, a lanyoknak nunijuk van.
Zutty, maris kutya fal fol bolgar gyetyi, svajci neger ovoda.
Job tvoju maty! - hozta masik hires jelszo orosz fogsag daduska.
Jelent ma magyar: gyoztunk! 2. vilaghaboru is. 3. is nekunk all.
Veres kard mar hord korul orzsag, gyujt csapatok gaz Punió ellen.
Orban lenni kiraly: 1. Rezső neven.
- Ez a foncsorozott énekmikrofonok világnapja. - Pontosan 20 éve jelent meg a Tankcsapda első filmzenealbuma, a Tarr Béla némafilmjéhez készített Passzold a bográcsot! - 1943-ban ezen a napon pimpeltek először Tigris tankot Rhode Islanden. A nap bölcsessége: "A cápának mindegy,…..
garfild-5 2014.01.03 11:26:19
garfild-5 2014.01.03 20:04:21