Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jutuska52

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy gyors zöldborsófőzit fogunk összedobni itt együtt. Figyeljétek a kezem, nem csalok. :-)Hozzávalók:50 dkg mirelit zöldborsó2 púpos evőkanál margarin6 dl tej1 evőkanál szárított petrezselyem1 evőkanál cukor1 teáskanál ételízesítő1 mokkáskanál só2 púpos evőkanál…..
Mivel több súlyos krónikus betegségtől is szenvedek, hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, beoltatom magam. 02.11-én meg is kaptam az AstraZeneca vakcinát. Videónaplómban nyomon követhetitek, hogy éreztem magam az oltás utáni órákban, napokban, mi volt az oka, hogy végül az oltás mellett döntöttem,…..
Valamiféle különös vonzódásom van a természetfölötti dolgok iránt, ezért vettem meg a Démoni suttogás című Donato Carrisi könyvet. Rosszul gondoltam, ugyanis a könyv semmiféle természetfölötti dolgot nem tartalmaz, de a téma, a sorozatgyilkos személye érdekes és nagyon…..
VegaLife Tofu kőrözött 2017.08.12 10:00:00
Vegánként sem kell lemondani a kőrözöttről, tofuval ugyanis szinte ugyanaz az íz létrehozható, mintha túróval készítenénk. A kulcs a fűszerezésben van. Ha füstölt tofuval készítjük, szerintem még finomabb, de használhatunk ízesített tofut is hozzá. Szuper recept, mert…..
Tax Credit   Az első, állami segélyt Tax Credit-nek hívják. Ez egyfajta jövedelem kiegészítő támogatás melynek két fajtája van: - Working Tax Credti (WTC) - Child Tax Credit (CTC) A Tax Credit megállapításához az aktuális adóévet megelőző adóévben megkeresett bruttó…..
Jutuska52 2012.09.24 18:56:34
@Lizzy72: szia! Amit Árpádiusztól kértél tájékoztatást privibe, azt át tudnád nekem is küldeni?Mi is megyünk november elején, sok minden még nem tiszta.
Köszönöm: