Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pakira

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még pontosabban, a világ egyik legveszélyesebbnek tartott városában, és ez jelentős különbség. A kolumbiai Bogotáról (mint általában az egész országról) a távoli szemlélőnek elsősorban a bűnözés, drogkartellek és hasonló, kevéssé csalogató dolgok jutnak eszébe. Pedig ma már nem feltétlenül ez a…..
Érdekes, hogy amikor külföldi munkavállalásról van szó, általában a fiatalokról beszélnek, holott egyre többen keresik a megélhetést 50 felett is a határokon túl. Ilyen mai szerzőnk, Öregszárcsa is, aki megtapasztalt már egyet s mást, több országban is dolgozott, nem egyszer…..
Már csak három leány áll a gáton Dzson pinavillájában, Violetta, a lárvaszerű arcával, Erika, a bajor bőrnadrágos szoftpornókból ismert fejőnő és Tünde, a lerobban kamionparkolós rodakirálynő. Szerintem Dzson jobban jár, ha Pákó mellett dönt, az ismert árnyoldalak ellenére…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Pakira 2012.10.14 14:50:40
@cz80: Nahát,igazad van teljes mértékben!
A néhány hete jártam a Röszkei Paprika Parkban, ahol elég meglepő dolgokat tudtam meg a paprikáról, többek közt azt is, hogyan változtatta meg több település történetét ez a csöpp növény úgy, hogy annak nyomai ma is látszanak. Nem akarok túl mélyre ásni a történelemben, a…..
9/11 után pont egy évvel újabb katasztrófa képeit mutatták a hazai tévékészülékek: az RTL Klubon elindult az Árpa Attila ötlete alapján összegründolt ellen-Big Brother, olyan emlékezetes szereplőkkel, mint Majka, az ózdi tróger, a fürdőszobából kirobbanthatatlan Leslie, a…..
Pakira 2012.10.07 13:04:53
@SzerződésSertés: Bki!Kikérem magamnak a "tanulatlan"gyári munkást!!!!!!!!!!!!!!Nem tehetek róla,hogy máshol nem tudtam elhelyezkedni 5 hónapja,mint gyárban,amúgy nem vagyok tanulatlan,főleg nem tudatlan!Sajnos kényszerből sok tanult ember gyárban dolgozik!!!!!!!!Dunántúli kisvárosban még az a szerencse,hogy ez is van!
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..