Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palamano

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Elnézést a hangnemért, de kissé elgurult a gyógyszerem a szóbanforgó katalógus áttanulmányoza közben.)Lenkei "Summa Cum Laude" Gábor doktor úr rendhagyó termékkatalógust jelentetett meg. A Gyógyszermaffia Kérlelhetetlen Ellensége (az egészségügyi…..
palamano 2010.01.21 20:09:15
@Pety91:
Ha ingyen adná, akkor érdekelne?
Végül is bemehetnél a Tescoba a "szar kajáért", aztán nem fizetnél a pénztárnál, mert minden aranyáron van.
Mindenki eldöntheti, hogy mire költ.
Van aki szar kajára, van aki vitaminra.
A World Victory Road (WVR) hivatalosan felszólította a DREAM promóciót, hogy büntesse meg Aoki Sinját (Shinya Aoki), aki a december 31-én a két japán MMA-szervezet által közösen rendezett gálán (Dynamite!! 2009) eltörte ellenfele, Hirota Mizuto felkarját, aztán a középső ujját…..
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
palamano 2009.06.12 09:21:58
@Megfigyelo:
Szép kis cikket linkeltél ide a teljesen elfogulatlan ATV-ről.
Az ilyen stílus a 80-as évek végén kiment a divatból.
Hogy Morvai elmeháborodott?
Akkor még 430ezren azok, akik a Jobbikra szavaztak.
Nézz már magadba! Ezt elk..tátok a Főnökkel együtt!
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
Írott Szó Elszámolás. 2008.03.07 09:25:30
- kézilabda.A helyi sportélet a labdajátékokra vonatkozólag. Volt egy banda, aki kicsit veretes, szakadt volt anno, de annál lelkesebb. Akik együtt voltak játszottak kergették a labdát, és jól étezték egymást. Úgy döntöttek, hogy fene nagy jókedvüket egyfajta megmérettetésben…..
palamano 2008.03.11 21:06:59
Kedves Fazekas Úr?
Jól értelmezem sértődöttségét, hogy "X" megjelenésével a kézilabda csapatnál az évek óta tartó állóvíz felkeveredett,és most már a mérkőzésekre motiváltan és a győzelem reményével futnak ki a lányok?

Önnek ezt hosszú idő alatt nem sikerült elérnie.

Egy edzőt és csapatot leginkább az eredményei minősítenek. Úgy gondolom, hogy viszonylag rövid idö alatt is tapasztalható jelentős előrelépés.
Lehet, hogy Önnek nem tetszik "X" megjelenése, de meg kellene kérdezni a csapat tagjait, hogy melyik időszakban érezték jobban magukat?
Ha egy ember heti 3-4 alkalmat áldoz a sportra, család, gyerekek, iskola mellet, akkor a hétvégén sokkal jobb vidám hangulatban elfogyasztani(a győzelem után) a jól megérdemelt üditőt, vagy sört.
Mivel ez nem a Bajnokok Ligája talán nem dől össze a világ ha a csapat a győzelmet megünnepli.
A stílust amivel ezt a kis szösszenetet jegyzi hívhatjuk alpárinak, de inkább egy olyan ember siránkozása és mocskolódása érződik ki belőle, aki nem tudja megemészteni, hogy nélküle jobban mennek a dolgok.
Ha megemlített volna egy-két pozitív változást, lehet, hogy a kívülállók jobban elfogadták volna a leírtakat.

Az hogy a volt csapatával kapcsolatosan lekicsinylő jelzőket használ, az csak Önt minősíti.
És akkor még nem tértem ki "X" lelkesedésére, elkötelezettségére és arra a hozzáálásra , ahogy a feladat elvégzéséhez hozzálátott.
U.I : Valaki még olvassa rajtam kívül ezeket az oldalakat, mert hozzászólást nem nagyon találtam?
Majd talán most.

Üdvözlet és jobbulást kívánok kedves Fazekas Úr!