Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzölkeMác

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Hakuna matata 2013.05.24 06:52:00
Ma egy, a megszokottól eltérő Határátkelő készült számotokra, ugyanis abban a szerencsében volt részem, hogy találkoztam az ideiglenesen hazánkban állomásozó Tyimpikével és Andrissal, akik Kenya Estet tartottak, képekkel, történetekkel mutatták be afrikai életüket, amiről…..
SzölkeMác 2013.05.24 12:18:17
@tilmir: Pontosan erre gondoltam.
SzölkeMác 2013.05.24 12:25:26
@tilmir: Azokhoz is dől a lóvé, aztán meg minek? A közmunka program álcája mögött, megjelennek köztereket sepregetni, eredmény: három csikket összeseper, tizet meg otthagy. Szelektív a látásuk. Közben meg annyi szitok és trágár beszéd dől belőlük, hogy a gyerekeket kilométerekre kell sétáltatni tőlük.
Görögországról sajnos manapság mindenkinek a válság és a kaotikus helyzet jut az eszébe, így különösen érdekes, miként élik meg az ottani mindennapokat az emberek. Ebbe nyerhetünk ma részletes bepillantást Pink Elephantnek köszönhetően. (A képeket én…..
SzölkeMác 2013.05.23 13:07:57
@pamut: Nem sajnos, mert csak ezzel lehet fenntartani a Föld egészségét. Az ipart és a pénzügyi spekulációt háttérbe kell szorítani. Nincs szükség egy újabb kütyüre ami úgymond megkönnyíti a mindennapi rohanó életet. Ez nem lehet indok arra, hogy a környezetünket tönkretegyük. Ez csak azoknak a jó akik ebből profitáltak gátlástalanul. Mondj legalább egy olyan iparágat ami hasznosabb a környezetgazdálkodásnál.
SzölkeMác 2013.05.23 13:24:04
@pamut: Tévedés, nem vagyok iparellenes, csak azt mondtam, hogy mindenki azt csinálja amihez ért és akkor minden jobb lesz. Ez így tiszta.
A tegnapi poszt az au pair-lét sötétebbik oldalát mutatta be, az egyensúly kedvéért ma egy sokkal szerencsésebb történet következik. Főszereplője, Nika megjárta Franciaországot és Szlovákiát, mielőtt visszatért volna Finnországba, ahol szíve szerint most már hosszabb távon…..
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
Környezetvédelmi megfontolásból... Ezt a dumát?! Nőnek az üzemanyagárak valamit tenni kell ellene. A gáz még mindig majdnem féláron van a dieselhez képest, adja magát a megoldás: gáz-üzemre kell állítani a járgányt. Ami nemcsak, hogy olcsóbb, de tisztább is. A marketingben…..
A mai posztban sok a kérdés és a válasz is, szerzője, Lionel North saját bevallása szerint azért indult neki, mert elveszítette a hitét. Amit kapott, az a létbiztonság, ám nagy kérdés, ennek mi az ára... TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com…..