Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvefókafalka

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenképpen történelmi jelentőségű bejegyzést olvashattok. Egyrészt, mert nem a jogos tulajdonos írja eme posztot, hanem én a tiszteletbeli hugica. :) Másrészt az előbb említett neméppennormális (mindjárt megmagyarázom) bátyó, és vele a párom épp az imént indultak el gyalog Prágába...
medvefókafalka 2016.07.30 21:40:03
Ahogy az borítékolható volt, az Évértékelő poszt indiaikkal és egyéb nációkkal foglalkozó része kicsapott pár biztosítékot. (Aaaaaannyira sajnálom, de téééényleg! :)) A hatást fokozta, hogy a Határátkelő blog is megkeresett, hogy lehozná az írást, így aztán a dolog kikerült az ismerősi körből…..
Távol a fikától Évértékelő 2013.09.30 23:00:00
Velkám bekk evribádi. Kereken egy éve történt, hogy egy azóta is ambivalens megítélésű szeptemberi napon felszálltam a Qatar Airways Budapest-Doha járatára, hogy életem új fejezetének helyszínére repítsen. Ez a kerek évforduló remek alkalmat kínál arra, hogy mérleget készítsünk az elmúlt évről.…..
Balátaim, lómaiak! Eljött az idő, hogy leszüreteljem az elmúlt hónapok során befektetett nem túl kemény munka édes gyümölcsét. Az alábbi meghívót kaptam a minap: július negyedikén hivatalos ceremónia keretében fogják átadni nekem a Vörös Mellényt. (Ez azt jelenti, hogy mostmáraztántényleg minden…..
Megígérem, hogy nem fogok az összes reggeli vizelés közbeni gondolatomról beszámolni nektek e hasábokon, de ezzel a maival hadd tegyek kivételt...
Álmomban Erőss Zsolt voltam. Feltámadtam - vagyis, a csuda tudja, én nem úgy éltem meg, mintha meghaltam volna, egyszerűen csak aludtam egy jót. És most felkeltem. Letakarítottam magamról a szikrázó, érintetlen havat, amivel betakaróztam, és elindultam lefelé a hegyről. Az…..
(Disclaimer: Ez egy április elsejei poszt volt - lásd dátum -, úgyhogy, ha utólag olvasod, ne vedd komolyan.) Biztos hallottátok/olvastátok a híreket, és most joggal aggódtok, de első és legfontosabbként mindenkit megnyugtatok, hogy nem esett bajom, és egyáltalán nem vagyunk közvetlen veszélyben. A…..
Tudjátok, mi a durva? Idestova négy és fél hónapja élek Dohában, minden második ember (vagyis inkább tízből kilenc) megkérdezte, hogy honnan jöttem, és egyszer sem hallottam Puskás nevét... Viszont legalább két tucatnyian kapcsolták össze Magyarországot a Nokiával (?). Következtetés: lásd mint…..
Bevallom, egy hangyányit tartottam ettől a naptól. Egy Super Bowl másnapját általában még akkor is férfit próbáló feladat átmeneti megrogyás nélkül lehozni, ha az ember történetesen nem reptéren dolgozik és nincs vizsgajárata aznap. ..
(Most egyszerűen csak úgy csinálok, mintha nem telt volna el két hét az előző bejegyzés óta, oké? Feltűnés nélkül kövessetek.) (...)– Menjünk inkább az Italian Jobba! – javasolta erre Anikó...
Hagyományosan szeretjük a nyereményjátékokat (ezt számos, azóta már letiltott facebook-ismerősöm tudná igazolni). Nagyszerű dolog például kétszemélyes wellness-hétvégét nyerni, és egy 50 százalékos vásárlási utalvány is mindig jól jön, ha meg egy zenélő kulcstartót nyerünk, azt legfeljebb oda lehet…..
Na kérem, aki ezt nem lájkolja, nem haverom többé, vili? ;) Tegnap megjött az utolsó tréningem, a Ramp Handling eredménye is, amelynek tétje nem kevesebb volt, mint hogy a 100 százalékos DGR-teszt után sikerül-e továbbra is megőrizni a hibátlan előmenetelt. A bevezető hangvételéből nyilván már…..
Alig vártuk, hogy végre elkezdődjön a nyár, erre itt van ez a két hét szakmai gyakorlat púpnak a hátunkra. Első nap megjelent egy csóka, azt mondta, majd kitalál nekünk valamit. Azóta nem láttuk. A dolgozók mintha direkt kerülnének minket, két teljes nap telt el, mire újra feltűnt valakinek, hogy…..
mestersége címere: WOOOOW...! – Tegnap délután 1400Z-kor megérkezett a dohai nemzetközi reptérre a Qatar Airways vadonatúj, A7-BCB lajstromjelű Boeing 787-8DZ Dreamliner típusú repülőgépe. Tudósítónk természetesen ott volt az ünnepélyes fogadáson...
Csak egy ultragyors közlés azoknak, akik drukkoltak/drukkolnak: A nagyra törő terveknek, amelyeket az előző bejelentkezés alkalmával felvázoltam, az első fele már megvalósult. Most tudtam meg a DGR-vizsga eredményét, amely 100 százalék lett - pipa! :) Sajnos a második tréning, a Ramp Handling…..
Távol a fikától A kis vakarcs 2012.11.07 17:50:57
Jelentem, Dohában is beköszöntött a tél. Az otthonival ellentétben ez itt egyértelműen pozitív fordulatként értékelendő. Itt nem "rosszkedvünk tele" köszönt be, hanem "megkönnyebbülésünk tele", az emberek kivirulnak, elkezdenek lazábban öltözködni, végre nem kell minden szabadon levő bőrfelületet…..
Ööö... taxival értem haza. Asszem...
medvefókafalka 2012.10.28 11:27:40
?
Sziasztok! Na, hogy telt a hosszú hétvége és a tegnapi "ünnep"? Olvasom, hogy milyen szép beszédeket hallhattatok gazdasági szabadságharcról, csodánkra járó Európáról, illetve a másik oldalon összellenzéki összefogásról az Antikrisztus ellen és az egyéni érdekek félretételéről (aha, én simán…..
Úgy néz ki, ma sem dolgozom. :) Az előbb hívtam fel a HR-t – tudom, hogy vasárnap van, de itt az a hét első napja, a péntek szombat ilyen félig off, a szombat péntek pedig teljesen az –, hogy megkérdezzem, van-e már bármilyen jövőképük azzal kapcsolatban, hogy mikor álljak munkába, vagy legalább az…..
Távol a fikától A másik Doha 2012.10.06 18:00:00
Az első napom beszámolójának ugyan folytatást ígértem, de így utólag már nem is tűnik annyira izgalmasnak, úgyhogy csak címszavakban összefoglalom: a többi új felvételissel együtt én is bent voltam a központban, fényképet csináltak rólunk a belépőkártyánkhoz, előtte a többiek egyenruhát is kaptak,…..
Távol a fikától Galéria 2012.10.03 16:45:00
Ma képeket hoztam nektek, mert az többet mond ezer szónál, azt mondják. (A képek kattintásra megnyílnak teljes méretben.)Ja, és még egy fontos szolgálati közlemény, mielőtt elmerültök a nézegetésben: tessék többet kommentelni! Mindenkinek. Mindenről. Sőt, a kérdéseket is örömmel látjuk a…..
Távol a fikától Erő és alázat 2012.10.02 17:30:00
Adj, Uram (vagy akár Allah, ha területi illetékesség szerint nézzük) mindkettőből, mert szükségem lesz rájuk... Tíz perc híján kereken 24 óra telt el, mióta Katar megszentelt földjére tettem a lábam, és noha ma nem csináltam konkrétan semmit, a 24 óra mégis inkább 48-nak tűnik. Doha minden…..