Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eelectro

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkodtam azon, hogy mi is lehetne az első bejegyzésem, és úgy gondoltam, ha már Magyarországon élek, evidens, hogy az ukrán – orosz konfliktust előbb vagy utóbb érintenem kell. Mivel magát a konfliktust már rengeteg oldalon lehet követni (találtam olyan külföldi oldalt,…..
comment:com Simon, a vérbunkó 2009.10.20 14:30:00
Van a briteknek egy olyan terméke, amivel sem az amerikai kuzinok, sem a világ többi tévés piaca nem rendelkezik, éspedig egy legrosszabb enbékettes futballista haját viselő megmondóember, Simon Cowell személyében. Cowell egy öntelt, személyeskedő alak, aki soha nem rejti véka alá a…..
„Ne a mi májunkat egyétek, inkább ezt” kiált fel Gyenyisz, a nagydarab orosz aktivista, és egy jókora fóliába csomagolt nyers sertésmájat pakol ki az asztalra. Hirtelen megáll a levegő a washingtoni nemzetközi AIDS konferencia fogadásán, ahol éppen előkelő orvosok és…..
eelectro 2012.09.25 17:32:14
Kicsit utána néznél te is találnál jó pár ilyet tele van velük minden csak éppen szarnak rá az emberek mint ahogy te is teszed.
De igazad van én tévedtem minden rendbe a világgal a gyógyszergyártókkal is minden gyógyszer csak meggyógyít és semmi káros hatást nem okoz. Ha úgy érzed minden rendben van a környezeteddel a világoddal én nem akarom elrontani. :) A tudatlanság áldásos.
Egy felmérést azért mégis leírnék mer a laikusokkal szíven ütöttél. :)
Megkérdezték a világ legjobb rák specialistáit és kivétel nélkül mindegyik azt mondta ha rákos lenne nem vállalná a kemo-t mert sokkal rosszabbak a túlélési esélyei plusz egy rakat pénzt elkölt gyógyszerekre ha túléli ha nem . Persze ha túléli még többet.
Biztos ők se nagyon értenek hozzá, szerintem ha ide írnának jól kikennének osztva, hogy nem értenek semmihez. Az egész itt folyik előttünk de nem érdekel bennünket.
Hagy tegyem hozzá hogy ez a cikk szörnyű rossz, és pontatlan, csak az ő malmukra hajtja a vizet. Nem tudom ez volt e a cél vele.
Láthatatlanul nagyon könnyű mindenkit leírni gondolom te megvagy győződve róla hogy ezek kuruzslók és azért nem foglalkozik velük senki.
De mint megígértem adok elérhetőséget is szerintem bármilyen normális hangvételű vitára beszélgetésre vevő. Mivel te nem vagy laikus nyilván jobban is fogod érteni mint én .:)
Dr. Horváth István:

Felvilágosítás: 0630- 99-46-279

Konzultáció kérhető: 0630-301 74 24
eelectro 2012.09.25 17:51:30