Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZKGP

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egy – Bár otthon le se szartad a politikát, sőt szavazni sem mentél el, mondd azt, hogy kivándorlásod fő oka politikai. kettő – Bár otthon szörnyű nyomorként élted meg, hogy egyszobás bérlakásban élsz egyedül, külföldön tekintsd teljesen normális állapotnak, hogy…..
SZKGP 2014.08.16 10:25:40
3 eve Dublinban

egy - Otthon is es itt is elolvastam es el is fogom a (magyar) hireket, mar csak "a kepben leves" szempontjabol is...es szavaztam minden egyes valasztaskor (itt is a nagykovetsegen).

ketto - A parommal ketten berlunk egy 3 szobas kertes hazat-miert? Mert megtehetjuk, kenyelmesebb, es nem kell azon gorcsolni hogy ugyan ho vegere ki tudom-e fizetni a szamlaimat.

harom - Amikor kikoltoztem minimalber alatt kerestem, kitartassal, szorgalommal elertem azt, hogy most az ir atlagfizetes felett keresek. Szoval a lehetoseg adott, ha valaki megelegszik a mosogatoi allassal, tegye.

negy - Ez netto baromsag. Mindenki keresi a hazajara jellemzo helyeket, eteleket, szokasokat.

ot - Ez szinten hulyeseg. A bolgar meg roman ciganyasszonyokat, akik tenyleg csak koldulni vannak itt velem egyutt mindenki utalja, a tisztessegesen dolgozo, adot fizeto bevandorlot velem egyutt mindenki megbecsuli.

hat - 7 km-re lakom a munkahelyemtol, kerekparral jarok dolgozni. Mindenhol lehet talalni alberletet, attol fugg kinek milyen igenyei vannak, illetve a tarsadalmi berendezkedes okan sokkal egyszerubb koltozni.

het - No comment... -.-

nyolc - Heti 48 orat dolgozom, az igaz...viszont 4 nap munka 4 szab szabad munkarendben, ami azert nem rossz, es...hat...harmas pont. Van mibol ha hazalatogatok.

kilenc - Miert? Mert osszegyujtott annyi penzt ot ev alatt, mint otthon 30 alatt es hazamegy megvalositani azt amiert kikoltozott (vesz egy lakast, elinditja a vallalkozasat, stb.)? Miert vetnem meg? Teljesitette amit akart, kesz.

tiz - Nincsenek es nem is lehetnek pontos statisztikak. Persze hozzavetoleges szamok vannak, ha elfogadjuk a "hivatalos" adatokat az is epp eleg riaszto, es hidd el, ha nem is ennyivel, de tenyleg tobben vannak/vagyunk kulfoldon.

Mindez sajat tapasztalat, es nem azert irtam, mintha en lennek a szakerto, csak ezt latom, ezt elem at nap mint nap. Igen, vannak olyanok, mint amilyeneket leirtal-de az a kisebbseg. Mondhatnam elenyeszo kisebbseg.