Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci17

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Melegkonyha (Fuera de carta). Megfejtő: Tnitike (öt kép alapján) Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. Tnitike (1 pont)..
Marci17 2013.07.08 00:47:00
Marci17 2013.07.09 00:16:22
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
Bernie a világ legkevesebb temetkezési vállalkozója: a környéken minden nyugdíjas hölgy imáiba foglalja a templomjáró, kórusban éneklő, közvetlen és mindig segítőkész fickót, és mikor Bernie szoros barátságot köt egy idős özveggyel, ez senkit sem ér meglepetésként.…..
Marci17 2012.09.19 09:49:42