Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betyár53

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
betyár53 2013.02.27 20:35:54
@ColT: De így a Utazási igazolványos nyugdíjastól Pl 4 rubrikát tud elvenni, ha 90 % ost kér ! Nem fog tudni a kezelésekre utazni pl orvosig .. csak 6 x
Vik nem gyanította, hogy 15Mb/s-es internetét nem érdemes IPTV-re cserélnie, úgyhogy 2 év hűséggel megrendelte decemberben a T-Home-től. Miután negyedszerre sem sikerült beszerelni, felmondta a szerződést azzal a kéréssel, hogy állítsák vissza eredeti előfizetését.…..
betyár53 2013.01.09 21:19:08
@atpijkamo:

Szolgáltatás áthelyezést kértem a T Hometól. Aug 29 én írásban ! Okt 6 ra !!!

Műszakilag nem tudta megoldani. Okt 6 án leadtam mindent... ezek után , Szerződés szegést akartak a nyakamba varrni ! Majd (feljelentést ígértem,s beküldtem mindenről a fénymásolatot )elnézést kértek , kiderült túl számláztak ! kaptam egy levelet visszajár -4688 ft !
Ennek ellenére, következő hónapra még nekem számláztak 1688 ft ot fizessem be ! Nekik jár , mert 6 után még 8 napig élt a szolgáltatás szerintük !!! Ez azért sem valós, mert leadtam a boxot ! A Lakásból elköltőztem. HANGSÚLY az aug 29 en van ! tehát volt 38 napja , hogy tudja mikor kell megszüntetnie , mert NEM tudja az új helyen a szolgáltatást biztosítani.
DE A JAVA : DEc 22 én kaptam egy számlát 45 000 ft ról tőlük.--A gyári számmal , pecsétes papírral leadott !!! Box kártérítésére ... Örültként telefonáltam---- közölték, 2 nappal később csináltak egy stornó szlát , ne izguljak majd megkapom az ünnep után !!! S minden rendben . ---- Nos LEPRA LENYÚLÓ TOLVAJ ? ALJAS banda ! A 4688 ft om mai napig nem küldte vissza !

De kívánom, a sok aljasságért költsék Gyógyszerre !!!