Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caudata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Caudata 2018.08.25 15:22:44
@sixx: És kimentél és forgattál! Respect! Ez király volt!
Ki tudna csak úgy a seggén maradni most, amikor már két napja tudjuk, hogy a hétvégi X-Faktor maratonra készülő énekesek közül az egyik a szavazatok 49 százalékával vezet, a másik kettő meg a maradékon osztozik 27-24 arányban, azaz egyelőre még ketten vannak szopóágon (3…..
Caudata 2012.12.13 12:38:31
@sixx: Gratulálok, Te vagy az első aki reagált valamit is a hibák jelzésére és még meg is köszönted! Le a kalappal! Javítsd akkor kérlek ezeket is: "mutaták","terhestanfoyamon".
Harmadik X-faktor válogató jeles alkalmából Magyarország összes színitanodája és vidéki művelődési háza összefogott, és ráeresztette az RTLKlubra azokat a színészeit, akik túl hangosan énekelnek a kórusban és ezzel ellehetetlenítenek minden jelenetet, pedig csak…..
Caudata 2012.09.18 17:13:42
@lajhar:
Visszanéztem az adást és sehol nem hallom, hogy "azt bírta mondani, hogy az élet ihlette az alábbi saját szerzeményét". Csak azt mondja, hogy az élet ihlette és a barátnőjéről szól. Nem említi, hogy a sajátja lenne.