Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikkpakk

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
Több mint 300 napja tüntetnek a közmédia volt szakszervezeti vezetői az MTV székháza előtt. Ma éjszaka törvénytelenül, a gyülekezési jognak fittyet hányva rendőri segítséggel, egy jelzés nélküli biztonsági cég emberei egyszerűen elpakolták a tüntetőket. Az MTVA…..
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
"Szent Mihálykor, a behajtás napján csak az a pásztor, aki elszámol." (O.V.)  De mikor lesz Szent Mihály napja? A ciklus felére a kormányzás szinte tudatosan és rendszeresen fölszámolta az összes vele kapcsolatos várakozást. A következő választás kampányára való…..
pikkpakk 2012.10.27 06:29:47
@ariete:

Hűűűű...már most csak sajnálni tudlak..

Viktátornak vége lesz mint a botnak.. :)
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Kettős Mérce Az elmúlt egy év 2012.10.19 12:02:27
Az elmúlt 22 évben a magyar politika szép lassan süllyedt le, lehetne sorolni az azóta is feltáratlan korrupciós ügyeket az olajszőkítéstől, a székházeladáson át Tocsik Mártáig. Együtt néztük végig, hogy a politika mindkét oldala hogyan foglalja el a demokratikus…..
pikkpakk 2012.10.20 09:31:54
@pánpéter: Miért nem írtál mindjárt 5-600 ezres nyugdíjakat de drága.....
Azok a nyugdíjak inkább 120-140 ezresek....Erről ennyit...
Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság…..
A második világháborúban eltűnt angol Lancastert sikerült azonosítani, miután 68 év után megtalálták rádiósának jegygyűrűjét, amelybe belevésték: Love Vera.    A RAF Lancasterét a D-Day-n, a szövetségesek normandiai partraszállásakor lőtte le egy német…..
pikkpakk 2012.10.07 10:45:23
@Frengi: Hát látom még sokat kell gondolkodnod,de ez sem fog rajtad már segíteni...
Tanulság a történelemből ?
Aki másnak vermet ás ,néha bele is eshet...
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de…..
pikkpakk 2012.09.26 10:42:30
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
A Mokka kimeríthetetlen humorforrás, ma reggel például Demcsák Zsuzsa bírta azt mondani a Kate Middleton félmeztelen képei miatt kirobbant botrány örvén, hogyaszongya: "Aki tudja hogy fotózzák, az ne vetkőzzön." Otthon se, egy hatméteres fallal körülvett villába se, seholse. Jól…..
pikkpakk 2012.09.18 10:15:58
@Wallstreetbull:
Támogatom a törekvésedet :)