Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomcsy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk gémersajtós lappiaci körképünket a Checkpointban: ugye korábban volt szó már a PC ZED-ről és a Gamestarról is, most kikerekítjük ezt a sztorit a PC-X-szel, hiszen ugye a Gamestar itthon a PC ZED és a PC-X fúziójából jött létre sajátosan magyaros módon. Nekem a három adásból ez volt a…..
Határátkelő A CNN-kaland 2012.11.08 09:46:00
Megkereste a blogot a CNN (igen, az, az amerikai hírtelevízió), mert egy sorozat keretében keres londoni határátkelést tervező embereket. Az angol nyelvtudás (érthető okokból) fontos, így a levelet is változtatás és fordítás nélkül adom közre. Benne van minden lényeges…..
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
Tomcsy 2012.09.18 12:38:29
@Lord_M_: Én pont egy ilyen írásra várok!
Nagyon szívesen olvasnám, akár kicsit arra is kitérve, hogy ilyen szakmával hogyan helyezkedtél el.
Tomcsy 2012.09.18 13:46:11
@Lord_M_: Megkaptam, köszönöm még egyszer.

@moTmeN: Nagy kár. Hasonló indokok miatt van itt is jövőképbe tervezve a külföldi élet. Ha esetleg egyszer rászánnád magad, akkor a Te tapasztalataidat is szívesen fogadnám/fogadnánk.
Tomcsy 2012.09.19 07:56:30
@Aussie pride: Szeretnél róla beszélni?
Olvasd el kérlek még egyszer, hogy mit írtam.
Vagy akár vissza is kérdezhetek: olyan nehéz elhinni, hogy valaki a szakmájában szeretne dolgozni? Abban a szakmában, amit azért választott, mert érdekli és szereti csinálni. Nem mellesleg pedig nem mindenáron, kényszerböl akar külföldre menni.