Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheepdog

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
sheepdog 2012.09.26 10:48:42
@Nagykevély: Akkor még egyszer! Ezek az emberek 70%-ban nem fizetnek adót, tb járulékot. Az ártalomcsökkentéssel pénz spórolnánk meg az egészségügynek, amit rád, rám és a güriző embertárasainkra lehetne fordítani. Tudod, hogy ha valaki függő, ingyen mehet abortuszra? Tudod az mennyibe kerül? A HIV és Hepa kezelésről nem is beszélve. Az óvszer és a tű olcsóbb. De gondolsz, amit akarsz. Hozzáteszem nem dögölnének meg békésen egy csendes zugban, ők is küzdenének a túlélésért, a fantáziádra bízom, hogyan.
sheepdog 2012.09.26 11:22:57
@Nagykevély: Ha nem kapnának ellátást olyan bűnözési statisztikát produkálnának, hogy szemed, szád elállna tőle. És a drogfüggő pont tőled, tőlem és a többi "utcaemberétől" veszi el azt, ami a drog megszerzéséhez kell. A drogfüggő elkövető tipikusan az autófeltörő, betörő, zsebtolvaj, bolti szarka, utcai rabló. Bankot kevesen fosztanak ki közölük. Ha viszont ellátást kap van rá esélye, hogy visszailleszkedjen a társadalomba és esetleg visszafizesse a kezelés árát. De ezzel már nagyon eltértünk az ártalomcsökkentéstől. Mellesleg a jelenlegi ellátórendszer erősen átalakításra szorul, de nem megszüntetésre.
sheepdog 2012.09.26 11:28:59
@apd: Te a designer droghasználók kicsi és viszonylag iskolázott csoportja alapján vonsz le következtetéseket. A VIII. ker.-i ex heroinisták nagy része a kedvezőbb ár és könnyebb elérhetőség miatt lövi ezeket az új cuccokat.
Tisztelt Állampolgár! Most, hogy a szavazati jogot előzetes regisztrációhoz kötjük, joggal merülhet fel Önben, hogy más alapvető jogok gyakorlását is hasonló módon megkönnyítsük, kiszélesítsük. Kedves polgártárs, ezúttal azt kérnénk, hogy az alábbi témákban ossza meg…..