Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alejandro de Tomas

82 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amszterdam jo volt, de amik ott tortentek, az 7 pecset....majd szemelyesen....stoppolas, meg 6 ora az IC-n jegy nelkul es vegul Frankfurtbol haza busszal....sose stoppolj kulfoldre....vagy vigyel magadddal egy not, egy jofelet, vagy legalabb rovid legyen a szoknyaja....de eleg az is ha jol all neki…..
 A repulon ulve Amszterdam fele, meg mindig luktet bennem a tegnap esti sambuca parti, az utolso leaving partim.....hianyozni fog London, barmilyen is volt a kapcsolatunk....az utolso 3 honap mar tetszett....egyre tobb fellas.....egyre tobb go out......de most elhagylak London....repulok…..
 Juuuuujjj de jót csapattunk szombaton az instantban...amennyire nem akartunk oda menni, annyira faszát dnb-ztünk (gyk: ugráltunk mint a hülyék). Úgy leizzadtam 10 perc alatt, hogy öröm volt nézni, érezni már kevésbé. A pincében olyan meleg volt, hogy nagyon… ez mondjuk…..
 Az van, hogy alakulnak a dolgok....eladtam a szobam, plusz meg kertem 1 het lakbert....a srac mar be is koltozott szombaton, en meg felkoltoztem az 1. emeletre egy 6 negyzetmeteres szobaba erre az 5 napra....elindult penteken a leaving party season, eloszor a munkatarsakkal kezdtunk penteken…..
 Mar 5 napja nem melozom a szallodaban es meg 3 napig nem is fogok, kikertem a 4 szabadnapomat, amit az elmult 3 hetben kaptam a munkaszuneti napok utan....Dolgoztam helyette a 3 napot a rendezvenyes cegnel a Madame Tussaud-ban, meg 2 templomban....laza volt mint mindig, van egy fekete lany,…..
 Jottek ma a borondomert, beleraktam mindent, hetvegere mar otthon is lesz.....en is lehetnek mar a borond helyeben....matol hetfoig szabadsag, de azert jarok rendezvenyezni, ahogy tegnap is rugby dijatado....kar,hogy nem ismertem senkit, de, hogy ekkora emberek letezzenek....:)....szal…..
 Feltorte valami jokepessegu a gmailem, mar minden oke, de ha nincs telefonod sosem allitod helyre, es most 24 oraig levelzar van, nem tudok kuldeni, pont amikor 7 level erkezett,hogy neznek a szobat, mindegy....biztos volt ennek valami oka....:)......Hetvege megint barbecues volt.....penteken…..
Ugy volt, hogy ma alszom, miutan hazaertem...sikerult is, de felhivott Fraser....kokemeny cockney akcenttel, hogy erdeklodik a szoba utan es jonne holnap este....mindig meglepnek a telefonok, azert vannak itt kiejtesek....de aztan megertettem mindent, na mindegy....felebresztett a…..
Lájfizabics Igyunk egy sört 2011.05.02 09:21:00
 Na ja.... mindig ezzel a 3 szóval indulnak a durvulások, ez a olyan dolog amit senki sem gondol komolyan, már akkor sem amikor eljátszik a gondolattal. 3an mentünk meginni egy sört (lol), amiből végül 4 sör és legalább 5 tequila lett na meg egy pezsgő enerdzsidrink…..
Alejandro de Tomas 2011.05.03 17:48:12
Alejandro de Tomas 2011.05.03 17:49:11
Megvolt az eskuvo is....elveztem nagyon....szal este csaptunk egy barbecuet a kertben.....volt minden megint....aztan kartyaztunk, aminek meg most sem ertem a szabalyait, folyamatosan vesztettem....volt meg gypsypipa....meg minden okossag.....aztan bealvas....arra keltem, hogy kiszaradtam, azt…..
Husvetnak vege....annyira nem volt meg a feeling mar megint, vegig meloztam az egeszet, de legalabb dupla beres napok voltak....at least.....Penteken barbecue volt egy lannynal, sikerult mindent meginni, ejfelkor kanapen alvas, reggel 5kor keltett,hogy induljunk a meloba, mondom okes....still…..
Hazaertem Skociabol, aki nem tudna felmentem Levihez es Zsuzsihoz 4 napra, megnezni oket es meghallgatni,hogy milyen a hires skot akcent...a hires skot akcent erdekes....szal Glasgowba kezdtunk, utan felmentunk egy nagyon hideg tohoz a Highlands hataraig...voltunk meg Edinburgh-ba is, szal Skocia 2…..
Ulok a nappaliban, elottem egy tal olivabogyo es egy uveg jo francia voros Beaujolais....meg a parfum dijatadorol maradt, a feheret mar megittam 1 oraval ezelott....eppen egy francia animacios filmet nezunk a belga sraccal...the illusionist....nincs szoveg csak hang....pont most lett vege...be kene…..
Eppen kitakaritottam a konyhat meg a nappalit, mert jon a tulaj szolgaja ellenorizni, szal mindenki egesz heten takaritott, en csak ma ertem ra, de most nagyon popec a haz.....ja es most jott a level, hogy nem jonnek ellenorizni, csak jovoheten....jo trukk volt mate...szal szerdan megint edzettunk…..
 Jo ido meg mindig, ujra elkezdtem szocializalodni....ideje volt mar,vege a telnek....vasarnap barbecueztunk par kollegaval.....tegnap Kammal (hong-kongi lany) elmentunk futni a parkba, en voltam az edzoje, bizik bennem...:)persze jobban kikeszultem, mint o, de ez titok....szal utana meg…..
Megjott a nyar ide is...majd elmegy....de amig van tetszik London, vegre latom a szineket, latom,hogy a hazak le vannak festve es hogy nem mindegyik szurke....iszonyat embertomegek a varosban, nana,hogy mind turista....nem baj en is voltam anno...szal volt 2 szabadnapom, most 8 nap melo....juhuuuu,…..
Alejandro de Tomas 2011.04.12 18:40:53
@Mbraun: otthon mit csinalok a csekkel? Melyik bank valtja azt be nekem?
 Ja itt 1 honappal elobb van, bloody hell volt ma az etteremben, meg 2 nap es dayoff es 2 het,hogy megerkezzek Glasgowba Levihez es Zsuzsihoz, elotte felmondok, szal majus 21re tervezem az utso munkanapom, kozelebb van, mint hinnem....elkezdtem hirdetni a szobat, az adomat meg meg nem tudtam…..
 Haztartasi praktikak....meselo: Tamas Sandor haziasszony1. A mosogatas az egyetlen, ahol celszeru a konnyebbel kezdeni es a vegere hagyni a nehezet, mint a labas es fazek.2. Ebedre annyit foz,hogy maradjon vacsorara es masnap ebedre plusz vacsorara, no meg harmadnap ebedre is.3. 8-10 naponta…..
Ujra London.....szurke eg 8 fok.....aaaaaaaaaaaaaa.....szal voltam Sevillaban, meg 1 napot Cordobaban....nagyon jo volt.....ujra ereztem, hogy letezik Nap a smog folott....25 C napsutes, narancsfak vegig az egesz varosban, mindenki a folyoparton hever es sziesztazik....(25 szazalekos…..
 Boldog Nevnapot!....koszi....semmi ertelme, de plusz egy ok a bulira....na de buli az pont nem lesz....:)Sut a nap, 12 fok, tavaszias ido, kinyitottam az ablakot, most eloszor iden....el sem hiszem, igy tovabb London, tedd szeppe a maradek 3 honapom...:)..
Itt a tavasz, erre vagy 2 fok van es szett fagyok, jo hogy jottel....most ertem haza melobol 1 oraja, nana,hogy Chelsea - Manchester meccs volt, tele a negyed, az osszes kocsma, iszik mindenki, nem szamit, hogy kedd van, ezert vartam a buszra vagy 15 percet...kozben jottek a szurkolok, egyik…..
Alejandro de Tomas 2011.03.02 20:13:06
Regen irtam mar....jancsi okolbe szorult keze voltam ma, kezdek ellensegeket gyujteni magam kore a szallodaban....minden kezdodott a cukraszattal, hosszu lenne leirni....ma meg jott a bar menedzser....fakin ausztral zsebkenguru....a lenyeg az,hogy egymas eszkozeit hasznaljuk folyton es ma kiborult a…..
Alejandro de Tomas 2011.03.02 01:28:17
@pedig-: nem mappaban van, hanem a masok altal feltoltott kepek kozt, ott van egybol az elso 10ben, felfogod ismerni, mert hong kongi...:)
 Varom a fizumat, pentek 00.01 perckor erkezik a szamlamra....ma kibrobaltak fopincernek, nana, hogy az egyik asztalon sirloin helyett salmont ertettem es azt rendeltem be...fail....de mar nem erdekel....kiakarnak nevezni nemsokara, plusz 300 font fizu havonta, de joval tobb stressz....szal…..
 Sorry about that....it was just a little break in my act....csak meghuzzom magam, nehogy a mediatorveny megtalaljon es betiltson....:)....Hetfon este a Chelsea megvette Torrest a Liverpooltol, este mar hoztak helikopterrel es ott aludt nalunk, reggel mar ontottem neki a kavet....hozza lehet…..
 Eppen a szobaban, lassan ejjel 1, most neztem meg a Berlin Callingot, nem volt jo, semmilyen sem volt, de a zeneje meg mindig ott van..... elotte a Socerers apprenticet Nicholas Cagedzsel, az sem tetszett...szal most toltok le filmeket, de egyik roszabb, mint a masik....de azert a Salt es a…..