Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabéla.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vitás, és ez a szóvivői nyilatkozatokból is jól látható, Ron Werber megjelenése komoly riadalmat okozott a Fidesz-KDNP háza táján, amiből arra lehet következtetni, mégsem olyan magabiztos és erős ez a kétharmados hatalom, mint amilyennek mutatja magát. A Nol-on megjelent,…..
szabéla. 2013.01.20 16:22:20
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Bayer Zsolt német, tehát a vérében van a gyűlöletkeltés iránti érzék.

Egy magyar bajor író már jóval az "emancipáció" után leírta ezt a jelenséget:

„Minden bajor született nagy gyűlölője annak, ami nem bajor. Benne igazán semmi nem él oly elven, mint a meggyőződés, hogyha egyáltalán van valami, ami a világ minden bajorját egyesíti, az nem más mint az a nagy, magasztos gyűlölet.

Bayer taktikája félelmetesen egyszerű: szétszakítja a kapcsolatokat, eltávolítja az embereket egymástól, megosztottságot hoz létre, háborúságot, viszályt szít, a különböző társadalmi, etnikai csoportok egymás ellen hergeli. Hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal, irigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölccsel darabokra tépi a nemzetet.

Magyarok! Uralkodjunk indultainkon, azaz: a harag, félelem, irigység, bosszúvágy, s egyéb kedélymozgalmaktól ne engedjük magunkat elragadtatni! Ne engedjük eddigi eredményeink megsemmisítését!Tartsunk ki Bayer és a Nemzeti Kormány ellen!

Most kellene, amíg lehet, amíg még lehet cselekedni, minden erőnket összefogni!
Médiafika Jobbos médiapénz 2012.09.17 12:00:00
Helyi és körzeti televíziók hír- és közéleti műsorainak, valamint kulturális magazinjainak nyújtott támogatást összesen 104 millió forint értékben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, amit honlapján tett közzé. „Hírműsorok és kulturális magazinok…..