Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házsárt

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új paradigma Meleg lesz 2021.06.17 16:08:58
Ahhoz nem fér kétség,  hogy a magyar kormány megint gyalázatot művelt az országgyűlésben. Most annyival tisztább a helyzet, hogy egyértelművé tették: aki másmilyen, az bűnöző. Jól van ez így. Semmi mellébeszélés, semmi szégyenkezés: egy igazi tökös gyerek nem habozik, ha meg kell alázni vagy pofán…..
házsárt 2021.06.18 21:32:03
@waddy: Soha nincs kedvük, kizárólag egymást csesztetik bárhol, bármivel, bármiért. Legalább viccesek lennének... :)
A magyar állami hírügynökség cenzúrázta Orbán Viktor nyilatkozatát. Első hallásra furcsának tűnik ez a kijelentés, de nem először fordul elő, hogy az MTI kihagyja az általa cikisnek tűnő részeket a kormányfő szövegeiből. Legutoljára a német Stern magazinban leközölt Orbán-interjú összefoglalójából…..
házsárt 2021.02.07 11:13:41
@MAXVAL birсaman közíró: Don Quijote mindörökké!
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
házsárt 2020.12.01 21:13:38
@Ekrü: Mikor lépett ki Sz.J. a Fideszből? Lemondott az EP-képviselői tisztségéről, persze, kényszerűségből, de legalább magától. Illetve jelenleg ez tudható. Mindenesetre ezért a lépésért nem kellene piedesztálra emelni, ez a minimum, ami ilyen esetben elvárható.
Jámbor András a Facebook-on jól kifigurázza fűzfarajongásunkat a minap kicsit orbánozó hollywood-i színész és Amerika iránt. Mindkettő látott már szebb napokat.  Egek ura? Nem az. Csak egy színész egy olyan országból, ami legalább olyan nagy slamasztikában van, mint a mi demokráciánk.....
házsárt 2020.11.26 20:09:55
@CSOKKI MÁLNA:
"Mindenesetre a Szovjetunió egy korábbi tagköztársaságának vélte országunkat. No komment."
Azért lássuk be, olyan nagyot nem tévedett. És az sem kizárható, hogy volt ebben némi szarkazmus. :)
Jól ismertek: 2008 vége óta (ja tényleg, már megint szülinapunk volt) visszük a blogot, és ami Nyelvészre meg jómagamra is mindvégig jellemző volt, az a megalkuvás nélküli, kapitalista, karrierista, munkaalkoholista, meritokrata hozzáállás. Dolgozz, és több pénzed lesz. Tanulj, és jobb munkád lesz.…..
házsárt 2020.11.16 20:28:59
@Ki osztja itt az igét?: Szolzsenyicin ezt igazán zseniálisan fogalmazta meg, a kommunista szinte bármivel behelyettesíthető. :)
Ha nem értjük a problémát, hogy születnének jó válaszok?..
házsárt 2020.08.27 23:10:29
@Ekrü: Azért, amikor a paparazzi fotókat nézegetik a magazinokban, érdekes módon nem merül fel ez a kérdés. Ilyen ez a közszereplő biznisz. :)
Ritka az, hogy a hazai közéletben nagyot tud szólni a sör. Pedig tény és való, hogy hazánk eme italban nagy lemaradással van a szomszédaihoz képest. Viszont, az is igaz, hogyha hazai sörökről beszélünk, amelyek ipari mennyiségben készülnek, akkor ott is van jó sör (Soproni) és szar sör (Rocky,…..
házsárt 2020.07.17 21:18:19
@haXXXor: Azért azt is erősen lehet sajnálni, aki Gulyásra irigykedik.
Már hetek óta tart ez a járványmizéria, és az igazi tavasz beálltával még nehezebb lenyelni a keserű pirulát, hogy otthon kell maradni. A kertesházasok még relatíve kevésbé szívták meg, ha azt nézzük, hogy nem kell négy falat bámulniuk egész nap. Sőt, akár üzembe helyezhetik a télen pihentetett…..
házsárt 2020.04.14 19:23:25
@232323: Hát, ez gyönyörű... Igazán egészséges, ép lélekre valló reakció volt. Nem kell ide koronavírus, van baj amúgy is rendesen. :)
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
házsárt 2020.03.07 21:16:46
@tireless treehugger:
"Orban felelossegteljesen meltosaggal es sikeresen fogja nepet atvezetni az ujabb veszelyen."

Ez gyönyörű... Rá is hímzem egy házi áldásra. :)
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
házsárt 2020.02.28 18:56:56
@rallus: Csak a tényszerűség végett: akinek saját véleménye van, nem tudja kitölteni.
Anyaúristen Szemét ügy 2018.05.07 12:45:04
Április közepén érkezett a hír, hogy közel száz településen, köztük Fóton is elmarad a lomtalanítás, ugyanis az ezzel megbízott Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. autói annyira rossz állapotban vannak, hogy ezt a plusz megterhelést már nem bírnák el. Sajnos, ahogy az várható volt, az illegálisan…..
házsárt 2018.05.08 18:45:11
@nyerafidesz: Gratulálok ahhoz, hogy a hozzászólás lényegét sikerült megfogni. :)
Fú, zsepit készítsétek be, mert ez a szép búcsú a beteg kutyustól nagyon meg fogja facsarni az arcotokat. Tehát Ő Dukey és az ő utolsó napja a Földön: Legszebb búcsú.      ..
házsárt 2014.07.15 09:44:34
@Sobo: Nem, valóban nem. Inkább hagyja szenvedni, mert annyira szereti. Saját magát leginkább.
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
házsárt 2014.01.02 14:30:40
@mertezműanyag: nem a nagycsaládosokat akartam bántani, a tipizálásra mentem rá az olvasotthoz hasonló stílben. De szerintem Te ezt érted. Amúgy láttam olyat nem is egyet, bár már régebben, mert pont miattuk nem megyek hétvégén az IKEA-ba.:D
házsárt 2014.01.02 21:17:37
@Brother Love: még egyszer írd le, hogy "ezek" és szétrúgom a gombapörköltes korlátolt agyadat, Te szerencsétlen nyomoronc! Ennyire nem kellene nyalni a haverodnak, aki már elsütötte egyszer ezt a suttyóságot.
És még mielőtt elkezdenéd az agresszív, korlátolt, primitív kutyabuzi vagyok dumát, jelzem, ezt Te hoztad ki belőlem, eddig kulturált voltam, mint ahogy mindig az vagyok, míg nem találkozom egy ilyen tahóval. Amúgy meg macskás és nyugodtan nézegetheted a fényképemet, ha ez az egyetlen örömöd :P
házsárt 2014.01.02 21:17:41
@Brother Love: a gombapörkölt tévedés volt, azért elnézést :D
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..