Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matoru

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kastélyok Európában Hofburg 2015.02.08 19:11:58
A Hofburg Bécsben a Heldenplatzon álló épületegyüttes, az egykori császári palota. Egyszerűen csak Burgnak szokás nevezni. Monumentális, tekintélyt sugárzó épületegyüttese évszázadok óta az osztrák főváros egyik dísze. A magját alkotó középkori várat a 13. században…..
Kastélyok Európában Schönbrunn 2015.02.08 18:55:06
A schönbrunni kastély barokk stílusú császári rezidencia Bécs Hietzing nevű kerületében. Ez Ausztria egyik legismertebb műemléke és turisztikai látványossága: magát a kastélyt évente másfélmillió látogató keresi fel, a parkot további 5,2 milliónyian tekintik meg. A 15.…..
Dél-Németországban található, Baden-Württemberg tartományban. Érdekessége, hogy parkjában "ered" a Duna, ami megnézhető. Fürstenberg herceg építtette a 14-15. században. A kastély francia építészeti stílusban épült 1496 és 1559 között.A mai kastély alapját 1723-ban…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..
Matoru 2012.09.18 11:10:06
@Nyulz of the World: Édes drága szívem, azt tudom pl. neked is visszaadni amit kaptam. Nem én kezdtem veletek kötekedni hanem ti velem. Miért is legyek én alázatos ti felétek? Azért mert idősebb vagy mint én? Vagy mert kinn élsz? Ébresztő!!!! Az ilyenekből lesznek az olyan idősek, aki skeráznak a busz után és aztán felháborodnak ha nem adják át a helyet nekik. Elárulok egy titkot: nem egy olyan nagy fegyvertétel, hogy elmentél. Hála Istennek. Nem te voltál az első és nem is az utolsó! Én is letettem egy-két dolgot az asztalra az itt kommentelő emberektől mégis csak leszólást kaptam érte. Akkor hogy is van ez?
Matoru 2012.09.18 12:15:32
@spion27: Javaslom olvass vissza, és megtudod. Nem írom le még egyszer.
Matoru 2012.09.18 12:23:40
@omfgomgzor: Nem olyan régen olvastam itt egy posztot ahol a posztolót legalább olyan durván letámadták a hozzászólók mint engem. A lánynak az volt a "hibája", hogy huszonegynéhány évesen nem kristályosodott ki, hogy ő mi is akar lenni valójában. Már ha ugye ezt itt hibának lehet felróni. Tehát ezzel csak azt akartam, hogy lehet, hogy nem olvastam el olyan szemmel az írást, mint ti, ugyanakkor tartom magam ahhoz, hogy nagyon sok ember nem tud a sorok között olvasni, de az is biztos, hogy a legtöbben csak belekötni tudnak a másikba. A másik pedig, hogy én nem arra kértem tanácsot (mellesleg ez itt már réges-régen nem a tanácsadásról szól, illetve ha igen, és emberek itt ilyen stílusban adnak tanácsot, akkor nem legyenek már felháborodva, ha ezt valaki nem úgy veszi) hogy menjek-e vagy ne. Mindegy is.