Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillangó-herezacskó farostlemezből

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
pillangó-herezacskó farostlemezből 2012.09.17 08:38:42
@Zalai Tamás:

Szerény véleményem a következő:

1.) pöcs vagy

2.) buta pöcs vagy

3.) nagyon-nagyon buta pöcs vagy

Persze, csak általában...

Jaaa, és valszeg nem vagy öreg (úgyhogy azzal nem "vádollak")
pillangó-herezacskó farostlemezből 2012.09.17 17:07:04
@Apám neve után Sándor:

ejszarny tökéletesen megválaszolta, a stílusomra vonatkozó értetlenkedésedet és külön megtiszteltetésnek veszem, hogy evidenciákat tudsz megfogalmazni rólam, a nevemben...

De nehogy azt hidd ám, hogy aki önmagában értelmesnek tűnő szavakat egymás mellé tud helyezni egy mondaton belül az máris okos ember... Ezt nekem elhiheted, ugyanis én büszkén vállalom a mocskolódási kényszeremet is és a humorosságom hiányát is!
Tudod?! vakok között félszemű a... (három pont)
pillangó-herezacskó farostlemezből 2012.09.18 06:57:48
@Zalai Tamás: "2.) Inkább illessenek a tudálékoskodás vádjával, minthogy alpári suttyó legyek, intelligenciahányadostól függetlenül."

1.) örülhetsz, mert ezt elérted

2.) örülhetsz, mert így nem alpári suttyónak tűnsz (csak sima, mezei suttyónak)

3.) örülhetsz, mert az intelligenciahányasodtól függetlenül érted el mindezt (az elhanyagolható mennyiséget érdemes figyelmen kívül hagyni)

4.) örülhetsz, mert most le bunkóalpárizhatsz engem nyugodtan (pedig ez még csak egyszerű őszinteség, ami - egyelőre - qrva messze van az alpári stílustól)

5.) nyugodtan hidd el, hogy ezzel építettem a fórum színvonalát (ha ezt nem hiszed, vagy ismét nem érted a csíziót, akkor kérdezd meg "ejszarny" kollégától, mert ő még nálam is lényegre-törőbben, érthetőbben. és egyértelműbben szokott fogalmazni)

6.) hidd el azt is, hogy ha valamelyikünk hozzászólását nem érted, azt nem lehet az intelligenciahámyadosodtól függetleníteni