Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotelbetyár

3 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Fotelbetyár 2018.12.14 14:08:16
@szemétpasi: Igazából, ha tömeges rendezvényen készül róla kép és többen is rajta vannak, az nem ütközik személyiségi jogokba, az, hogy bizonyíték nélkül, vagy csak közvetett bizonyítékokkal meggyanúsítanak, és közzé teszik az arcod, az más tészta, főleg, ha kiderül, hogy hamis a vád. De a Ripost kifizeti ennek a költségét, a nagy közönséget nem érdekli, hogy hazudnak, itt az a lényeg, hogy az ellenzéket terroristáknak tüntessék fel.. ha ez egyszer megragadt a kisemberben, akkor nehéz lesz kiverni ezt a képet a fejükből.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Blog! Évek óta olvaslak Titeket, gondoltam én is megírom a tapasztalataimat. Ha gondoljátok tegyétek ki, aláírás alul. Ha zagyva vagy ilyesmi probléma van vele, átírhatom. A tanulság belőle talán az lehet, hogy ha…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt M.T.! Szeretném megosztani Önökkel az én történetem.Egy multi-üzlethálózatnál dolgozom mint árufeltöltő-pénztáros.Nálunk az üzletvezető és két műszakvezető a mobberek.Több mint egy éve dolgozom a cégnél.Ez idő…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre     Tisztelt Mt! Január 6-tól a „teltház” étteremben dolgoztam a konyhán, mert sürgősen kellett valami átmeneti munka ezt még nem próbáltam. Január 28-án felmondtam, mert nem tetszett a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi terror! A történet egy közeli hozzám tartozóval esett meg, és még nincs vége…. Az illető a vendéglátásban dolgozik. Több szakmai végzettsége is van, több évet külföldön is dolgozott. De vágyott haza,…..
Fotelbetyár 2017.01.07 13:49:22
@Dr_utcai_arcos:
Ember, nyughass, egyrészt, amíg nem írtad le azt, hogy GE, sehol nem lett ez megemlítve, szóval miről beszélünk?

Amúgy igazad van, tényleg nem a GE-t kellene belekeverni, ettől függetlenül viszont lehet jelezni, nekik, hogy nem a legmegfelelőbb alvállalkozót választották erre a munkára. Ebbe azért van beleszólásuk.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Azért írok az oldalukra, mert eljutottam arra a pontra, hogy teljesen kilátástalannak látom a jövőmet. 30 éves múltam nemrég, érettségivel és középfokú angol nyelvtudással rendelkezek…..
Fotelbetyár 2016.07.21 10:41:47
Jóember menj be a munkaügyi központba és érdeklődj térítésmentes képzésekről. Támopon belül is van egy rakat lehetőség, most már 25 év felett is, ha jól tudom.

jokepzes.hu/hu/kepzesek-tanfolyamok/tamogatott-kepzesek

Lehet válogatni, ha szakmát akarsz. Még mindig jobb, mint a semmi. Ha meg tanfolyam közben mellékes kell, ott az összes gyorsétterem, szar a fizu, hajtanak, mint a lovat, de legalább dolgozol, közösségben vagy és kapsz pénzt. Ne add fel, mindig van valami lehetőség, végzettségtől függetlenül. Sok helyen az embert nézik, nem a végzettséget. Jelentkezésnél írj egy komolyabb motivációs levelet (ne sablont) hogy mit tudsz mit nem tudsz, mit tanulnál meg a munkavégzés érdekében. A kísérő és a motivációs levél remekül elmondja rólad, amit a CV-d nem. Hajrá!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv minden MT poszternek, hozzászólónak, nemrég tévedtem erre a lapra, és a történetetek elolvasása után én is úgy gondoltam, hogy leírom, hogy mi történt velem, és ennek következtében mentem vissza oda ahonnan anno…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Lehet, hogy kissé „nevetséges” lesz a probléma, amellyel önökhöz fordulok, számomra azonban cseppet sem az. Új munkahelyre kerültem 2015. szeptemberében, a…..
 Kedves Munkahelyiterror! Kérem, olvassák el az alábbi esetet, és ha lehet, reagáljanak pár szóban, mit gondolnak az ügyről... Sajnos, csak szóbeli megállapodást kötöttem egy nagy magyar vállalat leányvállalatával, (ott a kreatív igazgatóval) , melynek értelmében…..
Feltételezett ügyfél: UJJÉ! Feltételezett levél az alkotónak: Sziasztok!!!!!!!  Őrület, hogy szalad az idő!!!!! Már csak 1 hét és nyituuuuunk!44! Kéne nekünk valami a metróra ez alkalomból!!! Mivel kértétek, hogy valami infót adjunk át, csináltam egy kis…..
A múlt héten elrajtolt az idei széria, akkor még a mentorok kicsit olyan békésnek, nyugodtnak tűntek. Mostanra talán jobban beindult a versenyszellem, sokkal keményebb kritikákkal, és kevesebb dicsérő szóval illették az énekeseket. De ez így normális, hiszen mégiscsak nagy a tét,…..
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
Az Index egykori főszerkesztőjének lapjánál folytatja az Index egykori főszerkesztője - derült ki a 444.hu Ask.fm-oldaláról. Mészáros Zsófi idén március 15-én távozott közös megegyezéssel az Indextől, ebben a hónapban jelentette be Uj Péter, az Index…..
Fotelbetyár 2013.09.17 02:44:58
@Nyiri: Direkt ilyen.. fájdalmas olvasni. És nem csak a dizájn miatt, hanem mert a tartalom is egy elvont összefüggéstelen trutyi. :)
PopKult Pain and Gain – 2013 2013.08.22 09:49:32
Mindenki hallott már, az igaz történet alapján készült, Michael Bay által rendezett filmről, mindenki tudja, hogy magyar áldozatok voltak, mindenki fel van háborodva, aki meg nem, az jót röhög az egészen. Megosztó film, értem is, hogy miért.  Tizennyolc éven aluliak…..
Fotelbetyár 2013.08.23 16:35:59
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Béláék káromkodni járnak a Humanicba, mert az eladók amúgy magasról tojnak mindenkire: Saját magamnak cipőt akarván vásárolni betértem Húgommal (a véleményformálóval) a győri - volt Yellow - Humanic üzletbe. Egyedüli vevőjelöltként elballagunk az üzlet legvégébe, a…..
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Az okostelefonok elterjedésével és a Facebook adta lehetőséggel megadatik, hogy pillanatok alatt, még a helyszínről egy magánszemély akár több ezer ember részére tegyen elérhetővé egy fényképfelvételt. Ők nem fotóriporterek, többnyire nincsenek tisztában a fotók…..
Fotelbetyár 2013.06.27 18:19:56
@Tűzvályó: Nem tudom, hogy így van-e, de ha a BKV-nál okos jogi szakik vannak, akkor amikor jegyet/bérletet váltasz, automatikusan beleegyezel, hogy felvételt készítsenek rólad a hozzájuk tartozó területeken és járműveken.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
Néha az az érzésem, mintha kicsit háttérbe szorulna a határátkelésnek az a lelki folyamata, ami független pénztől, áraktól és bérektől, egyszóval az anyagiaktól, mert az új élet kezdetének nehézségeiről is szól. Miként Zsolt mai írása. FOGADÓ A HATÁRON!!! Ma…..