Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homar_moderator

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
homar_moderator 2016.01.04 11:52:31
@CID.: tart. Meg a maradék pezsgő is. Itt viszont lassan bezár a bazár, kiesett a homár az első hirdetői kosárból. Meg a címlapról. Vagy a gyakornokok csinálják tovább, vagy senki.
Így csinálja. Kár, hogy a bankok az esetek speciális volta és az érzékeny adatok miatt nem szoktak általános okosságokat megosztani, pedig nagyon jó lenne tudni, hogy hogyan kerülhetjük el, hogy a hitelkiváltásnál hasonló történjen velünk. Kedves Homár! Történet arról, hogyan dupláztam(ták) meg…..
homar_moderator 2015.12.09 10:55:00
@volnál szíves kinyitni a budiajtót?: Témába vágó kommenteket várunk kulturált formában. A sértő, személyeskedő, trollkodó, spamnek minősülő és politikai tartalmú kommenteket töröljük. Gazdájukat a vétség súlyosságától függően kizárjuk, akár örökre is. Senkivel nem kell egyetérteni, de a véleményt elfogadható formában kell közölni. Köszönjük.
N.G. panaszlevele egy egyszerű, hétköznapi leírással indul, aminek oké, hogy már a második mondatában megjelennek az ellenőrök is, de arra azért nem voltunk felkészülve, hogy az írás pár bekezdéssel később egy forradalmi petícióvá növi ki magát, és írója…..
homar_moderator 2015.09.22 10:27:01
homar_moderator 2015.09.22 13:00:22
@köszönöm a kommentált: ha ennyire nem vagy megelégedve a színvonallal, lehet elköltözni :P
Akinek a fenti szám- és betűkombinációk nem mondanank semmit eláruljuk, hogy ez két külsőre nagyon hasonló, de tudásban és minőségben egymástól távolálló sportkamera. A…..
Elégedetlenkedők, panaszosok, felháborodott utasok mindig lesznek, az esetek kivizsgálása meg nyilván időbe telik. De vajon miért nem jut el a BKK addig, hogy legalább egy Kedves utasunk! Megkaptuk. Igyekszünk. Türelmet. Puszi BKK típusú reagálással érdemes lenne kicsit…..
homar_moderator 2015.05.09 18:27:28