Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoMoRnYiK

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meleg filmek Meleg filmek 2012.06.17 15:57:00
Íme a listám. Egészen zseniális filmek a tetején, jó filmek a felső harmadban, felejthetők lentebb, egészen borzalmasak a legalján. Jó szórakozást :) A lista folyamatosan frissül. Mannen som elsket Yngve (2008, norvég): Szerettem másképp is Beautiful Thing (1996, brit):…..
Méltatlanul ismeretlen kis szarfoltos hazánkban az alább látható/hallható zenekarnak nem éppen nevezhető banda, melynek frontembere Ivan Mládek, és ezzel már el is árultam, hogy egy '70-es évekbeli csehszlovák együttesről van szó. Kedvencem Tűlük a Jožin z bažin ,azaz a Józin…..
KoMoRnYiK's Blog "Okos" Kriszta 2012.09.23 15:27:14
És íme itt van Ő, a magyar Tévénézés legsármosabb lovagja, kinek segge kerekségénél csak a feje nagyobb, Itt van nekünk SeBa, azaz Sebesytén Balázs... Az Ő műsorában is fordultak meg dimenzió harcosok szép számmal, kezdjük is rögtön Krisztával, aki... "okos"... Nos, mivel…..
Nem valószínű, hogy átcímkézés történt, mert az nem lenne túl gazdaságos. Aki tudja a megfejtést, kommentelje bátran. Tesco-ban vásároltam egy fasza Globus majonézt. Nagyon finom, csak meglepődtem, amikor jobban megnéztem a cimkét rajta, ugyanis alatta egy Hellman's cimke…..
KoMoRnYiK's Blog Mónika 2012.09.17 00:04:03
Élete és munkásságaTeljes neve Erdélyi Mónika mester, kora ismeretlen, mert Az Erő segítségével képes megváltoztatni azt, így pontos adatot nem tudunk mondani. Nagy valószínűséggel Teréz anya egyik tanítványa volt, aki halála után azt a feladatot adta padawanjának, hogy mentse…..
KoMoRnYiK 2012.09.17 00:23:17
lol
Nem hiszem, hogy lenne olyan netező, aki ne látta volna a Tv2 Napló című műsorának azon részét, melyben egy többszörösen is hátrányos helyzetű cigány család némi apanázs reményében eljátszotta, hogy a Lovári kocsis cigány frizurával rendelkező két purgyéjuk közül az…..
KoMoRnYiK's Blog Pulyásék 2012.09.16 17:32:54
Pulyásék Kezdjük rögtön "Pulyásékkal" , a két meseszép nővérrel Erikával, Erzsikével, és a bájos, pasla fejű, laposcsecsű kobold Éccsannyukkal, akik mindhárman megérnek egy misét... Hihetetlenül sok, azóta már szállóigévé vált mondat hagyta el kicsiny és…..
              Mi is ez a Blog?     Bizonyára sokan ismeritek már kedvenc Blogomat, a http://tvszenny.blog.hu/ -t. Ez a Blog is hasonló témával, és tartalommal kíván Titeket szórakoztatni, de esetleg, ha valakinek nem lenne még tiszta, hogy miért pont ez lett az oldal…..