Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sumdraxx

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közismert a szabadság azon mély óhaja, amely egy éve épp egy békemenetnek elnevezett megmozduláson is kulcsmondattá vált: Nem leszünk gyarmat! A "szabadságvágy" e kinyilvánítása egyben a kormányzat melletti kiállás kinyilvánítása is volt, hiszen utóbb büszkén emlegették a…..
Hétfőn este a Magyar Rádió épületéhez vonultak a felsőoktatás átalakítása ellen tüntetők. A több ezres tömeg spontán módon, egy hangosbemondós felhívás nyomán indult el a Bródy Sándor utcába. Vajon hányan hallották egyáltalán a pontokat? Hallgat még bárki…..
Sumdraxx 2012.12.19 10:30:50
@losik:
:-DDD

vagy körbehordozhatták volna a véres kardot az országban ....
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
"Vagyonokat bezsebelni azért, hogy tönkretegyük a gyermekeid jövőjét - az Exxon-nál ezt hívjuk jó üzletnek." Végre egy egyenes reklám.......
Sumdraxx 2012.12.07 10:36:49
@Béza Dániel:

Azért van abban valami szörnyű, hogy miközben ennyire az olajra alapozva élünk, emiatt a környezet és a Föld úgy általában folyamatosan leromlik, pusztul, fajok halnak ki, saját életterünkbe piszkítunk.

Ki hozta létre ezt a rendszert, hogy minden az olajon alapuljon? Nem a kisember. A kisember enélkül nem tud megélni (a városokban legalábbis nem). Miért nem olyan rendszert hoztak létre eleve, amely fenntartható?

Vagy miért nem állnak át ezerrel, amikor már meglenne rá a szellemi és anyagi kapacitás?

Miért gyártják még mindig milliószámra a benzines autókat, elérhető árú villanyautó miért nincs?

Ja, mert a benzinesben van a pénz, ja, mert az olajalapú energiaellátás esetén jól meg lehet kopasztani az embereket folyamatosan. Ja, mert az olajcégeknek ebben van a haszon.

Erről szólt az antireklám.
Sumdraxx 2012.12.07 11:45:15
@Béza Dániel:

Nem újdonság, amit írt.

Érvelését követve:

akkor irány dalolva, kényelemben, a biztos pusztulás felé!!

Mert az ugye megvan, hogy a Co2 és egyéb szennyezőanyagok kibocsátása miatt pusztul az életterünk?
Sumdraxx 2012.12.07 12:10:00
@Béza Dániel:

Aztán megalkothatták már volna a fúziós erőművet is, volt rá idő, aztán még sincs.
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
Sumdraxx 2012.11.09 12:11:44
@baggins21:
Jimmy Fia Krisztián?
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Sumdraxx 2012.11.09 07:11:51
@Panther_V:

"A magyarok lófaszt sem tudnak felmutatni a hülye krikszkrakszukon és az elmebeteg semmire sem hasonlító nyelvükön kívül. Az albánokhoz fogható lúzerek, de még azoknak is van tengerük, s mindenki mercivel jár."

Ehhez mit szólsz:

Nobel díjasok, olimpiai bajnokok, saját műhold...

Sajnálom az olyan embereket, akik nem veszik észre a teljesítményt. Valószínűleg azért, mert ők maguk soha nem értek el semmit.
Sumdraxx 2012.11.09 08:25:33
@thwarter:

"As irek nem hasznalnak runakat es a skotok meg a velsziek sem. Az igaz, hogy komoly erofesziteseket tesznek, hogy tobb ember ismerje meg a nyelvuket, de az irast nem hasznaljak (raadasul teljesseggel nonszensz az irast hasznalni, ha nem hasznaljak a nyelvet,"

A walesiek elég nagy százalékban használják a walesi nyelvet:

hu.wikipedia.org/wiki/A_walesi_nyelv_haszn%C3%A1lata_Walesben

Az írek kevésbé használják az ír nyelvet, de azért mégiscsak:

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dr_nyelv (első két bekezdés)

"As irek nem hasznalnak runakat" Ez igaz, de van, amikor nem a latin betűket használják:

az előző linken található adat a "története" fejezetcím alatt:

"A latin ábécé a századok során kissé átalakult az ír szerzetesek tollán: a középkori ír írásra jellemzőek a kerekded, ívelt betűk, amelyek közül némelyik egészen különös alakot kapott. Ezt az írást Cló Gaelachnak, gél betűnek nevezzük, ma már csak ritkán találkozhatunk vele, díszes feliratokban, mottókban stb. "
A rovásírás is itt kezdte...
Ők is visszamennek a hagyományaikhoz, mi is, mi ebben a baj?
Akinek nem tetszik, ne nézze, nem igaz?
Sumdraxx 2012.11.09 08:30:45
@Anteovin:
"Azért lett szétszedve az ország annak idején, mert megérdemeltük! Kész. Ez van. "

Az országot mint vesztes hadviselőt szedték szét. Németországot nem szedték szét. Ausztriát nem szedték szét. Pedig hadviselők voltak, vesztesek voltak.

Ráadásul a háborút az osztrákok kezdték, ugyanis a hadügy a Monarchiában az osztrákok kezében volt. Biztos ismerős Ferenc József osztrák (!!!) császár mondata "mindent meggondoltam, mindent megfontoltam" Ezután üzent hadat Szerbiának.

Vagyis minket büntettek azért, amit Ausztria kezdett.

Tessék olvasni, jó reggelt!!
Ha volt értelme, hogy, végérvényesen és örökre eltűnjön a közéletből az SZDSZ és mindaz, amit képviselt, akkor az az, hogy kínosnak érezték nemzeti önbecsülésünket. Sőt, nem csak annak érezték, de szinte bűntudatot igyekeztek okozni mindenkiben, akiben csordogált némi…..
Sumdraxx 2012.11.08 09:05:35
@a_tom:

A tények azt mutatják, hogy minden ország úgy hívja a másikat, minden nép úgy hívja a másikat és területeket, ahogy ő maga akarja.

Pl. a szerbek Budapestet Budimpeštának hívják. Minket is sérthet, hogy az országunk fővárosának megnevezését a "budi" szótaggal kezdik.

Majd lesznek határvillongások emiatt is....
Sumdraxx 2012.11.08 09:19:59
@a_tom:

Még egy gondolat:

Európában az utóbbi pár száz és ezer évben volt egypár határmódosítás, területek vesztek el az egyik ország részéről, amit a másik megnyert.

Ott van pl. Elzász-Lotaringia, Dél-Tirol.
Nézzük csak, hogy hívják a németek Elzászt, amióta Franciaországhoz került? Csak nem Elsass-nak?
de.wikipedia.org/wiki/Elsass

Szólni kéne a németeknek, hogy ugyan vegyék már át a francia megnevezést.

Vagy ott van Kolozsvár. Hogy hívják a románok? Cluj-nak. Szólni kéne nekik, hogy annak a városnak nem az a neve...:-)

Vagyis ha más is megteheti, hogy úgy nevezi a másik területet, ahogy akarja, AKKOR MI IS MEGTEHETJÜK.
Sumdraxx 2012.11.08 18:38:31
@a_tom:

A Felvidéket és a Délvidéket kb. 1000 éve így neveztük. Miért is kellene most máshogy hívni? Ja, mert erősebb a hadseregük ... érvelésed szerint, és mert zsarolási pozícióban vannak, értem.

De miért nem ők sipákolnak? Nyolcvan éve szólhatnának, hogy nem tetszik nekik ez a két név.
Hogyan készítsünk olyan vírusvideót, amit a felhasználók önként és dalolva letöltenek, mi több, továbbküldenek? A Brandsavant szerint a képlet egyszerű:1. Végy egy lufit, vidd fel az űrbe és ugorj ki belőle.2. Ennyi.A valós megoldás ettől természetesen jóval bonyolultabb, ha…..
Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról. A magyar hibák elemzésének második részében az 1939-es szlovák-magyar „kis háborúval” és Csehszlovákia 1968-as katonai megszállásával foglalkozunk. Talán meglepően hangzik, de az 1919-es és 1938-as két…..
Sumdraxx 2012.09.29 13:36:46
@Putyilov gyári melós:

"A háborúba azért léptek be Tiszáék, mert így akarták megúszni a szétszakadást, a szociális feszültségek miatti robbanást no meg a szokásos államcsődöt.

20ra kértek lapot, nem jött be."

A háborút Ferenc József osztrák császár indította, nem a Magyar Királyság. A Monarchiában a hadügy osztrák kézben volt, a magyaroknak nem volt más választásuk, mint az, hogy a felettesüknek vagyis az osztrákoknak engedelmeskedjenek.