Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scivolare

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori kiváló holland középpályás, Ruud Gullit úgy látja, kicsi az esélye annak, hogy a Manchester Uniteddel (is) hírbe hozott Matthijs de Ligt végül az angol klubnál kössön ki - számolt be róla a Calciomercato. Az Ajax-védő az egyik legkeresettebb ifjú játékos ma a futballvilágban,…..
scivolare 2019.05.29 16:33:32
scivolare 2019.05.29 16:34:35
@scivolare: -sz
Sorsdöntő mérkőzés áll a Juventus előtt, hiszen a Bajnokok Ligája-szezont nagy reményekkel kezdő zebramezes csapat hatalmas pofont kapott a nyolcaddöntő első mérkőzésén, s kedd este a Madridban elszenvedett 2:0-ás vereséget kell ledolgoznia az Allianz Stadiumban. "A csapat biztos abban, hogy nagy…..
Giuseppe Marotta pár perce megerősítette, hogy a Juventus nem kíván további játékosokra szert tenni januárban, és a holnap záruló átigazolási időszak már ma befejeződött a címvédő klub számára. A torinói csapat kapcsán nemrégiben felmerült az AS Romától valószínűleg távozó argentin Leandro Paredes…..
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Galatasaray elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a még pont nélküli, edzőváltáson átesett törökök a Dániában váratlanul pontokat veszítő Juventussal csapnak majd össze. A Ciro Immobile kíméletlen belépője nyomán csúnya…..
A korábbi Udinese-sztár, Alexis Sánchez visszatérhet korábbi sikerei tágabb színterére, a Serie A-ba. Ráadásul a Corriere dello Sport szerint ez már a nyáron megtörténhet. A chilei nem igazán találta meg számítását Katalóniában, így nem csoda, ha néha azon kapja magát, hogy…..
Ciro Immobile késznek érzi magát arra, hogy visszatérjen a Juventus csapatához, de úgy tudja, hogy a szezon végéig maradni fog a Genoa kötelékében. Az olasz U21-es válogatott játékjogát a két klub közösen birtokolja, ám erősödnek azok a pletykák, amelyek a játékos januári…..