Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuporka2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Csuporka2 2012.09.20 13:14:58
@prekker:
Alamio, Anti Anyag, aszekelyek, Ándi bácsi, Balt, VI. Lenin, Disintegrator Rising, Marós, Teuto sváb paraszt, KG2000, wmiki, Blogger Géza, Ez egy nicknev, téglagyár, Kalmár, Lencsés István, profilo
freehckr, Éhes ló, salamander, Kara kán, Enrico, QQCS, ccactus, Vidéki.

Az alábbi blogolókat exportáljuk valahova Szibériába.

Kik vannak még? :O
Csuporka2 2012.09.20 13:17:24
@Csuporka2:
+endike
Egy nagyon fontos dologról kevés szó esik az új választási törvény kapcsán: vajon ki fog előre regisztrálni? Én tartok tőle, hogy nem csak a politikai elemzők által várt pár százezer ember esik ki a választásokból, sokkal inkább milliók. Fogalmazzunk úgy: nagyon kevés ember…..
Csuporka2 2012.09.19 15:53:49
@Nyekenyóka.:
Mindenki tudja, hogy csak az a tudatos szavazó, aki visszaküldi a Nemzeti Konzit és részt vesz a békemeneten! Tehát 700 ezernél nincs több, hahaha! :))
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: „különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben” -javaslat, „központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása”- javaslat,…..
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..