Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskisrozi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
kiskisrozi 2012.09.16 14:43:29
@Ad Dio: Jogod van ahhoz, hogy fenntartással fogadd, tudom,hogy hol jelent meg a cikk, tudom,hogy mit gondolnak erről a blogról, és azt is tudom,hogy az elmúlt közel hét évben a közigazgatásban dolgozom. ugyanolyan lojalitással.ebben a kérdésben pedig pártsemlegesen. 6 évvel ezelőtt is ugyanígy gondoltam és most is. nem szeretném, ha hülyének kellene érezned magad valamiért. :)
kiskisrozi 2012.09.16 14:45:56
@Foxtrotty: Köszi a tájékoztatást, elég jól ismerem a rendszert mindenestül, és tudom,hogy nem csak civil szervezetek végeznek ilyen feladatot. egyetlen állami intézmény van, mégpedig az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat, akik ezzel az üggyel állami szinten foglalkoznak. Egyébként van pszichológiai és jogi segítségnyújtás is a bajba jutottaknak. :)
kiskisrozi 2012.09.16 13:26:18
@Foxtrotty:
7 éves voltam!!!mit tehettem volna én ebben a dologban????párszor elszöktem (pl. az ofőmhöz),aztán vittek vissza, ahol ugye nem kell elmondanom,hogy mit kaptam? Szóval, lehet,hogy nem nekem kellene ezt a kérdést feltenned. bár anyám már nem él...