Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenészke

4 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy hirdetés áráról beszélünk, akkor több dolog is felmerülhet. Az első és legkézenfekvőbb az árazás módja. A második az árszint, vagyis "mennyi az annyi". A harmadik pedig a nem-média költség, vagyis az a pénz, amennyiért elkészül egy banner.Nézzük ezeket…..
Zenészke 2009.02.04 19:27:52
@tsabeeka:
Ez igaz, de nem kólát reklámozunk vagy cigit, hanem olyan közhasznú infókat ajánlunk, amiket egyébként az önkormányzatoknak lenne dolga a lakosság rendelkezésére bocsájtani.
Ki gondolta volna, hogy tényleg vége a világnak? A helyzet egyre csak fokozódik, már csak az a kérdés, hogy le lehet-e épülni teljesen szellemileg, mielőtt éhanhalunk/megfagyunk/vagy csődbe megyünk. Az utolsó kulturális csapás váratlanul a Microsoft irányából érkezik, pedig a…..
Zenészke 2009.01.12 04:26:00
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Ezt az utcát elfeledték. Levelet kaptam lájf, fotó is volt benne, egy debreceni lakos küldte, köszönöm. „Az utcánkban már több mint egy hónapja itt lóg egy útzár. Ennek köszönhetően (na meg annak a gödröcskének, amit véd) félpályás lezárás van az egyébként is…..
Viva la Musica! 2008.09.30 06:18:00
Írj levelet!! ..
Szerinted szükség van egy ilyen oldalra? Tényleg hasznos? Mit változtassunk? Ha unod a banánt, a bulvárt, hogy a hírek csak a balesetekről és politikáról szólnak, ez a Te oldalad. Minden, ami a mindennapi élet elintéznivalóihoz szükséges, itt megtalálható.…..
Viva la Musica! Viva la Musica! 2008.09.25 14:29:00
"Ha fiatalok akarunk maradni, mindennap olvassunk el egy költeményt, hallgassunk egy kis zenét, nézzünk meg egy szép festményt, és amennyiben lehetséges, tegyünk valami jót." (Goethe)..
A számlatartozás 48-szorosát számította föl adminisztrációs költségnek a szemétszállító cég, ezzel felállítva a pofátlansági rekordot. De ha valaki mégis nagyobb szorzóról tud, írja meg nekünk nyomban. Mellékelem nektek azt a számlát, amit a szemétszállítással…..
Zenészke 2008.09.24 10:10:57
Amilyen lusta disznó vagyok, a hirtelen felindulásomban gyártott blogomba eddig egy árva saját betűt sem voltam képes leírni. Persze a csinosítás sok időt vett el és még koránt sincs készen. Kata lányom bezzeg szorgalmasabb volt, írása a boldogságról alant…..
A Megyeri híd építői már másodszor képzelik azt, hogy műalkotásuk a nagy büdös semmi közepén lebeg, nem pedig egy város szélén áll, ahol olyan zavaró elemek jelentkeznek a közvetlen közelében, mint emberek és járművek. Kezdődött azzal, hogy a híd festése közben…..
LBI egy új telefonos lehúzásra hívta föl a figyelmünket: emelt díjas külföldi számról hívják a mobilokat, amit se fölvenni , se visszahívni nem szerencsés. A +3598-as számokkal legyünk gyanakvóak, kivéve ha tényleg megváltoztattuk egy cseh hölgy életét az utóbbi időben.…..
A Keleti pályudvar hajnali csúcsidejében üzelemő kettő pénztárból az egyikben még különösen ügyes alkalmazott is ül: Kati kolléganőnknek 23 perc várakozás után, 06:30-kor a 06:30-ra induló vonatra eladja a jegyet, amit aztán visszavált, hiszen a vonat elment. Reggel 6:07-től…..
Zenészke 2008.09.20 13:17:47
Zenészke 2008.09.20 20:30:56
Zenészke 2008.09.20 23:15:34
Megérkezett a McDonald's válasza arra, hogy most akkor lehet salátát kérni a halasba vagy sem? Kiderült az, amitől mind féltünk: nem! Egyrészt mert az eredeti recept szerint nincs benne és az úgy már nem lenne ugyanaz, másrészt és főleg azért nem, mert attól lassulna a…..
A halak látványos halálához nem szokott egyharmad Homár mindig messziről elkerüli a hipermarketek ezen részlegét, mert nem szereti látni sem, ahogy lökdösődnek és tátognak némán a kis szájukkal, a halálukra várva. (Hal-álukra, haha.) Orsi viszont éppen ott volt, amikor a…..
Az OTP után most a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. egyoldalú szerződésmódosítása miatt índit közérdekű keresetet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület. A K&H ugyanis 0 forintról 100000 forintra emelte a végtörlesztés minimális díját visszamenőleg, a már több éve…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
A Kuplung egyszerűen szívatta meg a tengerentúlról hozzánk érketző Auxes-t: megegyezés után, a koncert előtti napon közölte, hogy mégiscsak lenne költsége annak a fellépésnek. Régen voltam cserkész, ami lehet senkit nem érdekel, de biztos tudhatta kedves barátom is aki…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Egy örök fekáliaproblémát feszegető utcai jótanács Pécsről és egy klasszikus munkahelyi toalettbackdoor a keféről, amiről már vers is született. A kutyásat üzenném Erzsébetváros minden kedves állattartójának is. A képhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem vettem volna…..
Helykitöltő Hiánypótló új sorozattal jelentkezik a Homár ezentúl hétvégénként, a heti/havi legjobban pörgő sztorik csokrával. Azon kedves olvasóink, akik lemaradtak volna a legnagyobb anyázásokról, most hirtelen bepótolhatnak mindent. A 4. heti top 5 helyen az Ikea…..
Zenészke 2008.02.02 12:37:05