Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pritchard

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Quiet bitte 2013.03.10 09:08:35
Attila csak annyit fűzött találatához, hogy az Üllői út és a Nagytemplom utca sarkán lőtte: Próbálom értelmezni, de a némettel nem boldogulok. Az angol verzióban a "take care of the cleanliness" világos, gondoskodni kell a tisztaságról. (Kibújik belőlem az angoltanár:…..
Nostalgia Critic - The Room   Tipca már vagy 1 hónapja feliratozta ezt a videót, de valahogy elsiklottam az email felett amiben elküldte, szóval így is kérek tőle bocsánatot. A felirat nagyszerű, és a videó is. Többszöri megnézésre is szakadni lehet a röhögőstől. Mindenkinek…..
Action 52   Elkészült a legújabb Nerd videó feliratozva. A hossza miatt 2 részre kellett szednem, mert a Dailymotion tárhelyen max 20 perces videók lehetnek, ez pedig közel 27 perc. Mindenkinek jó szórakozást.     ..
rm -r DeAMX és működése 2013.02.10 18:47:34
BEVEZETÉSMostanában a SAMP fórumon nagyon fellendült a gépi kód alacsony szintű programozása. Mivel egy ideje én is foglalkozok ezzel, és a DeAMX működése a kezdő scriptereknek rejtély, ezért írtam meg a tutorialt.Remélem, aki PAWN-ban scriptel, az tisztába van azzal, hogy a PAWN,…..