Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány]

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
Ghostwriter Felhívás keringőre 2012.09.15 22:47:31
Amikor sorkatona voltam, kiképző parancsnokunk az összes foglalkozást azzal a rituális mondattal zárta, hogy „a gyakorlat elérte célját”. Nyilván azért, hogy ezt aztán beírhassa a jelentésébe is – pedig nemigen tanultunk meg semmi hasznosat. Az első jelekből ítélve a DK…..
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.16 12:29:14
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 21:34:54
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Amióta Fabius kitiltott , mintha újjászülettem volna, mintha súlyos, fullasztó terhek alól szabadultam volna ki. Frissnek és felszabadultnak érzem magam: fütyülök, káromkodom, beszélgetek, kacagok, gondolataim szabadon szárnyalnak.

Na, takarodj innét, te patkány, te utolsó szemét, pusztulj erről a blogról és mássz vissza a Varánusznak nevezett szellemi pöcegödörbe a többi félkegyelmű közé!
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 21:38:07
@Nyekenyóka.:

Köszönöm.
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 22:00:37
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megütnél egy lányt? Ezt tanította neked az ÁVH-s nagyapád? Ha csak egyetlen ujjal is hozzám mersz nyúlni, szólok a bátyámnak, aki összetör, mint a záptojást!
Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: „különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben” -javaslat, „központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása”- javaslat,…..
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 15:30:51
@a szív fészkei:

Szűz vagyok, de nem hülye...
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 15:09:18
@Fabius:

Milyen érzés Mihancsik Zsófiával, Bauer Tamással és Debreczeni Józseffel egy platformon állni? Nem szégyelled magad?
Stefánia kisasszony [evangélikus sváb parasztlány] 2012.09.15 15:22:24
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Debreczeni egy szerencsétlen klozet-homoszexuális, aki erős egyéniségű, nagy hatalommal rendelkező politikusokra gerjed. Hosszú éveken keresztül Orbán seggnyalója volt, teljesen belehabarodott, amikor azonban bizalmatlanságra és rideg elutasításra talált Orbán részéről, menthetetlenül meggyűlölte. Aztán Gyurcsánya szeretett bele, és most az ő fenekét nyalogatja. És lehet, hogy nem csak azt...