Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ksid

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
November 7-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Bruno Mars. Az énekes eddigi két lemezéből összesen több mint 8 millió példányt adott el világszerte. A New York Times így jellemezte: "ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos…..
ksid 2013.02.20 18:08:55
@LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAAAAAAAAAAAAAAST: nem attól lesz színvonalas valaki, hogy kiadott már 20 lemezt...
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
A Two Door Cinema Club nevű indie-zenekar a napokban a BBC Radio 1 egyik műsorában járt, ahol odáig fajultak a dolgok, hogy még a Metallica Enter Sandmanjéből is játszottak részletet, lévén az egyik tag állítólag a metálzenekar témáin tanult meg zenélni. Természetesen nem…..