Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butacska

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Donald Trump a milliárdos üzletember megnyerte az amerikai elnökválasztást tegnap este!  A világnak az a része akik csak a CNN és BBC híreire alapozták az információikat, ez a hír most kétségbeejtő és félelmetes, sőt hihetetlen!  Pedig igazándiból csak az történt, amit sokan sejtettünk, de…..
butacska 2016.11.14 18:03:47
@ynd:
A mujegpalya tortenete, 2 honappal es 750ezerrel a koltsegvetes alatt
www.bloomberg.com/politics/features/2015-09-29/a-1980s-new-york-city-battle-explains-donald-trump-s-candidacy

Rasszizmus ellen harcolt 20 eve Palm Beachen
spectator.org/64643_when-trump-fought-racists/

Megmentett egy Georgia-i farmot a banki visszaveteltol
www.apnewsarchive.com/1986/Intervention-By-Trump-Helps-Stave-Off-Foreclosure-Of-Family-Fawirerm/id-7b84fa6b5f9d67cd35f94363b48c03a4

Szexista Trump: novel epitette a felhokarcolot, Barbara Res lett ezzel az elso no ilyen jellegu munkaval:
news.google.com/newspapers?nid=1291&dat=19801225&id=2ggyAAAAIBAJ&sjid=K40DAAAAIBAJ&pg=6833,5204145&hl=en

A Clinton Alapitvany noi dolgozoi kevesebb fizetest kapnak, mint a ferfiak, teny:
money.cnn.com/2016/10/21/news/clinton-paid-women-less/
butacska 2016.11.14 18:04:34
@ynd:
Arrol ne is beszeljunk, hogy a 3 legfonotosabb ember a Trump kampanyaban:
a kampany managere no, Kellyanne Conway az elso no, akinek a jeloltje megnyerte a valasztast. Csak mert Trump lehuzza a noket.
A tech oldalon Peter Thiel, meleg, csak mert homofob Trump.
A sajto oldalon Ben Carson, fekete, csak mert Trump rasszista

Ne is haragudj, de a penz oldalt te latod naivan. Eloszor is ha a sajat malmara hajtja a vizet adokkal, stb akkor az a tobbi nagyvallalatnak is jo, ami azt jelenti, hogy felledulnek es tobb munkaerot tudnak foglalkoztatni. Orrodnal azert tovabb kellene latni. Ha megemelik az adot a nagyvallalatokon, ahogy Clinton szerette volna, az lett volna a vegso ervagas a munkaugyben. Mar igy is alig foglalkoztatnak full time embereket, emelj rajtuk adot es meglatod, hogy a nagyok nem fogjak csak ugy odaadni a penzuket. Ott szoritanak, ahol tudnak es mivel a legnagyobb kiadas egyike a munkaber es jarulekai, ott fognak vagni, igy is teljesen vissza vannak mar nyomva az oraszamok a nagyvallalatoknal, amig tudnak, visszavagnak, a kis hangyak dolgozzak ki a beluket, de ok nem fognak tobb penzt kiadni a kezukbol. Es en vagyok a naiv.

Trump nem az en koreimben mozog, se anyagilag, se mashogy, haha.
Van egy olyan erzesem, hogy irigy ember vagy. Megvetessel beszelsz a gazdagsagrol. Engem nem erdekel mennyi penze vagy a nagyoknak, egeszsegukre, ok voltak ugyesek, es voltam hulye, hogy nem csinaltam utanuk. Csak ugy csopog beloled a savanyusag a gazdagokkal szemben, miert?

A muszlimokrol. Amit Trump mondott az anyarol, butasag volt. Szegyelje magat.

Amit a muszlimokrol mondott, teljesen at lett alakitva, ha ennyire bevetted a propagandat, talan erdekelni fog egy video, ami elmagyarazza, hogy is lett Hitler egy partiotabol.

NowThis: Here is what she said: ‘Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism.’ That is Hillary Clinton. I don’t want them in our country.

Actual: And by the way, the LBGT community is just, what happened to them is just so sad, and to be thinking where their policies are currently with this administration is a disgrace to that community, I’ll tell you that right now. Clinton wants to allow radical Islamic terrorists into this country. They enslave women and they murder gays. I don’t want them in our country. Immigration is a privilege and we should not let into our country those who don’t support our communities.

Talan a legjobb magyarazat, hogy mikent is mukodik a propaganda. Talan ez felnyitja a szemed.

www.youtube.com/watch?v=dMsVPKL1daA

Nem azt mondoam, hogy Trump a vilag legjobb embere erre a feladatra. Azt mondom, hogy Clinton sokkal rosszabb lett volna es az emberek azert szavaztak Trumpra, mert Clinton ellen szavaztak. Mikor megtudtam, hogy Trump a republikanus jelolt, azt mondtam, hogy Johnsonra fogok szavazni, aztan rajottem, hogy minden szavazat mi nem Trumpra megy az egy szavazat Clintonnak.
Clintonnak ami a fule mogott van, az gyalazat es szegyen. Ezert nyert Trump.

Nem tokeletes, de ez van. Mindenesetre nem az a szornyeteg, mint aminek a Mainstream Media lefestette a propagandajaval es butitotta a nepet.
butacska 2016.11.14 18:03:07
@ynd:
Kuldott 10ezer dollart egy buszsofornek, aki az ongyilkossagtol megmentett egy not.
buffalonews.com/2013/11/07/bus-driver-receives-trump-check-headed-for-rachael-ray-show/

Ingyen lakhatott a Trump apartmanban a no, miutan annak meggyilkoltak az anyjat, a testveret es az unokaoccset
www.huffingtonpost.com/2008/11/11/jennifer-hudson-very-safe_n_143042.html

Megvette a foreclosure alatt levo hazat hogy a tulajt ne lakoltassak ki
www.businessinsider.com/2008/8/donald-the-benevolent-trump-saves-ed-mcmahon-s-home
Bogojnak ha jól nézem, a második beküldése kerül ki a blogra, és mivel áll még tőle sorban, senki meg nem menti az RJB-vé válástól hamarost (remélhetőleg). Most néztem az Agymenők (The Big Bang Theory - a világ egyik legjobb sorozata:-) 4. évadának utolsó részét. szokás…..
A projectem közepén, hmm... inkább háromnegyedénél tartok, remelem most már lassan be tudom fejezni. Dekorációt kerestem a kis asztalra, amit próbálok felújítani. Tegnap jutott eszembe, hogy milyen jól nézne ki egy tejüvegszerű gyerthatartó. Eszembe jutott, hogy van az udvaron egy…..
butacska 2009.08.26 03:28:51
@Kingusz: Servind Budapest Kft.
Ferenczy Szabolcs
ferenczy.szabolcs@servind.hu
tel. (06) 1-390-3140
Erre a kis sarokra (is) nagyon ráfért egy kis átalakítás. Jópár blogot olvasgatok és ott láttam fantasztikus átalakításokat. Beleszerettem a fehér színbe, úgyhogy már az alapanyag keresgélésekor próbáltam arra koncentrálni, hogy a szerzemény át lesz festve. Ilyen lett a…..
A víztartó kristály nem más, mint egy polimer anyag, ami viszonylag gyorsan magába szívja a nedvességet, majd szép lassan "megválik tőle". Legelterjedtebb használati módja a virágföldbe keverés. Azok számára lehet hasznos segítség, akik hajlamosak elfeledkezni a…..