Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timerworkout

121 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali! Június elsején, vasárnap volt Tour de Óbuda. Idén csak kb. 53 km-t tettem meg összesen, de most bőven elég volt. Idén sem nyertem kerékpárt, megint szarul szervezték. No mindegy, újabb kulaccsal gazdagodtam, noha a tavalyit nagy szomorúságomra elhagytam Badacsonyban. Üdv...
Heey guys! Sajnálom, hogy régen írtam. Persze, valakinek biztos megy érettségi mellett is, de én elég kemény suliba járok (jártam!), úgyhogy nem volt annyi időm. Természetesen ez is csak egy kifogás, vagy egyetértetek, elhiszitek, vagy nem. Többször is megesett, hogy egy hétre,…..
Sziasztok! Megint regen irtam... Volt egy egesz fasza kis nyär. De, mint minden, ez is elmult. A suli rögtön 400 es 800 meter futassal kezdödött. Hirtelen jött, de örültem, mert simän megfutottam az eredmenyeimet. Pedig öszinten szolva nyäron eleg tunya voltam sajnos, de igyekszem…..
Helóóóóó! Visszaértem Siófokról és túléltem. A nyár jó, de nem alakul minden dolog gy, ahogy gondoltam. Konkrétan egy hónapja nem nyomtam rendes edzést, pedig a nyárra van külön tervem is... Bringáztam meg nyomtam itt-ott, de nem olyan, mint szeretném... A gyomrom is szar…..
Ma is lábnap volt! Kerékpározás formájában, és "csak" Római partig, de ez is 30-35 km oda-vissza. :- ) Szerintem holnap is megyek valamerre. Meg szombaton is.  Jó!..
Sziasztok! Sajnos edzéseket tekintve kicsit eltunyultam, de mai napra olyan lábnap volt, hogy csak na! :) Budapest felé vettem az irányt a BestBike kerékpárszerviz és szaküzletbe, többek között lámpát vásárolni, meg nézelődni meg úgy egyáltalán. Gondoltam, hogy Hősök terénél…..
Alig érzem a lábam. :-) Délután elhatároztuk Josh barátommal, hogy meglátogatjuk a Lajos-forrást kerékpárral, amiről azt kell tudni, hogy tengerszint felett kb. 580 m magasan van és igencsak meredek (és rossz) út visz fel. Egyébként nincs messze a házunktól, kb 8,5 km, csak hát…..
Na, Szentendrét megmentettük! A legutóbbi posztom utáni napokon is kint voltam/voltunk a gáton és dolgozgattunk! :-)  Az edzéstervem 10. hetében vagyok. Huhh, hogy elszállt az idő! 11 hétig van a táblázatocskám berajzolva, kb suli végére időzítettem. Most az utóbbi hetekben…..
Mai (vagyis már tegnapi) edzés utáni edzés homokzsákpakolás volt. Jön az árvíz! Jó volt, kb egy órája végeztem aztán eljöttem. De mint mozgás is kellett, tényleg jó és végülis hasznos volt. :-) Erőtséget!..
Ma fáradt voltam és nem éreztem túl jól magam, viszont mai napon egy jó cooper futás volt. Komolyan nem éreztem, hogy túl jó kondícióban lettem volna, már egy ideje sulin kívül nem is voltam futni, de nincs mese, futni kell. Az, hogy tavaly 2650 métert futottam, már egy elég komoly…..
Sziasztok! Huhh! Sűrűbb volt a program az elmúlt két hónapban, mint vártam és még mindig az! De most aztán nagyon elszántam magamat, úgyhogy csak azért is leírom az edzéstervemet.  Egyébként bringa egy darabig hanyagolva, legalábbis sajáttal, mert szétment. :( Azok a jó…..
Ma volt a Tour de Óbuda. Jó volt. Leszakad a lábam. Maga a táv elvileg 38 km, Óbudától Szentendréig, aztán vissza. Ja, hogy szentendrei vagyok, így dupla akkora?!70 km-t tekertem, legnehezebb sebességben, váltás nélkül. Yeah!  2-ig kellett visszaérni a Szentlélek-térre,…..
Május 1. Az edzéstervemet még nem igazán sikerült leírnom, úgy látom. Valószínűleg nem is fogok minden nap írni, beszélgettem unokatesómmal és már a blog indításakor a havi 22 bejegyzés egész sok volt. Mondjuk akkor más edzéstervem volt, de most megvan egybe, pontosabban még…..
timer's training and workout Sorry 2013.04.29 20:14:48
Nah, szép. Már 4. hétnél járok az edzéstervemben és még nem sikerült megosztani a blogon. Sajnálom, érettségikre készülök, de holnap látok esélyt a leírására. Sőt, egy-két gyakorlatot még bele is teszek szerintem.  Písz..
Megvolt a szombat is, sőt már a vasárnapot zárhatjuk lassan. A bringámat péntek este Budapesten hagytam, így szombaton csak be kellett mennem érte és a rakparttól már nem volt túl messze a Margitsziget. Zsolt barátommal ott találkoztunk és a szigeten kerekeztünk tovább. 2 teljes…..
Jó reggelt kívánok! Tegnap Szentendréről eltekertek bringával a Hajógyári szigetre. Igen, elég érdekes idő volt, de legalább nem voltak sokan. Én most voltam az ottani kondiparkban először és hát na, eszméletlen jó! Tetszik, hogy jó helyen van, viszonylag nagy területen,…..
Találkozó után másnap fincsin telt. Mindenhol izomláz. :D Mára már jobb egy fokkal, de azért érzem. Rég nem mozogtam ilyen jót! Tegnap még egy edzést rátoltam, mert muszáj elkezdenem az edzést, főleg ha már megcsináltam az új edzéstervet (amit még mindig nem írtam le…..
Tegnap a Street Workout csoport találkozójára sajnos nem sikerült eljutnom, de ma a Fegyencre elmentem! Mit is mondjak... Nagyon jó volt! Jóval hamarabb odaértem, de szépen lassan elkezdtek szállingózni az emberek. Ismerkedtünk és fegyencedzettünk! Ahogy végigmentünk a lépéseken,…..
Holnap, szerdán még nincs sulim, úgyhogy sportos napot csinálok (persze tanulással fűszerezve)! GTG módszerrel fogok húzódzkodni és talán guggolni is. Terv: ébredés és vacsora között 20 percenként 3 pull up vállszélességű fogással, lehetőleg lassan. Hétvégén úgyis…..
Hejjhó! Sajnálom, hogy eltűntem egy ideje, igyekszem visszaállni! Rajta vagyok egy nagyszerű kis edzésterv készítésén! Meg is fogom osztani! És lehetséges, hogy Facebook oldalam is lesz, illetve ha kicsit visszanyerem az erőmet, egy videó is esélyes lehet. És ne feledjétek,…..
Sziasztok!  Úgy néz ki, hogy nem jött össze ez az MMA, többek között pl jogsi miatt sem. Még kicsit betegeskedem, de minden igyekezettemmel gyógyulok kifele. Jó idő miatt lassan kipróbálom a lyukas órák miatti bringával járást suliba kedden és csütörtökön. Ha már…..
timer's training and workout MMA? 2013.02.25 18:47:37
Ma suliban lógás, tolódzkodás és egy kis fekvenyomás volt.  Visszatérve az MMA-ra, lehet, hogy mégis kipróbálom egy-két hónapig! Még szüleimmel megbeszélés alatt van, de miért kéne tartanom attól, hogy rosszabbul teljesítek a suliban, ha ki sem próbálom?! Meglátjuk, mi…..
A héten próbáltam kicsit visszaállni az edzésekre a betegség után. Tegnap voltam a Thor Gym megnyitóján. Kinn van a fenében tőlem, de úgy voltam vele, hogy egyszer belefér és úgyis haverral megyek. Öltözés közben Bárdosi Sándor szólt, hogy álljunk be edzeni, úgyhogy egy…..
Szép és jó estét! Régen jelentkeztem. Vagyis mi számít? Én annak éreztem. :) No tehát, kicsit fel kell turbóznom magam, nem fogok annyi időt tökölni a fegyenccel és természetesen kiegészítem. Próbálom elosztani az edzéseket a napokra, 1 nap kihagyásos regenerációval. Persze…..
Őszintén szólva nekem ez elég szar nap volt. Fáradt is voltam, nehéz is volt és holnapra is sok a tanulnivaló. Végig úgy voltam az edzéssel, hogy ma inkább kihagyom, amúgy is van egy kis izomlázam és fáradt is vagyok + a sulis dolgok. Még itthon is azon gondolkodtam, hogy ma…..