Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repülésszerető

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
repülésszerető 2010.02.03 15:11:04
Olvasgatva a hozzászólásokat, kénytelen vagyok "tollat" ragadni!

1.Gratulálok azoknak a felnőtt és felelősségteljesen gondolkodó embereknek, akik önmagukat és családjukat hitelbe viszik egy Suzuki miatt...javasolnám nézegetni a
www.langlovagok.hu -t és elgondolkodni egy új, de kicsi, kevésbé biztonságos autón vagy venni egy használt, kényelmes, biztonságos AUTÓ-t. Részemről maradok a 8 éves Chrysler 300M mellett, ami városban fogyaszt 11 litert a maga 3500 cm3-hez képest. Szóval hajrá lassú, de vakmerő Suzuki tulajok!!! :-)

Élni jobb, mint egy konzervdobozban látni kivérezni a családomat!!!!!
repülésszerető 2010.02.03 15:26:11
@ZF2: Láttam már olyan autót összetörni mint az enyém, kontra Skoda Fabia...nem a Fabia utasai voltak szerencsések!!

Biztos itt is, ott is van igazság, nem kétlem, de senki, főleg ne a kormány döntse el, mi számít luxusnak...majd ha a kormány is 100le alatti autókkal jár(gondolok itt a kormányőrség autóira) akkor én is lecserélem...de addig FONTOSABB a családom biztosnága, mint a egyéb körülmény...gondolom ez nem kérdés!!!
Az ünnepek előtt Csak autót ne vegyenek címmel közöltük Eszter levelét, amiben az autószervizben szerzett búbánatos élményeit ecsetelte. Nekünk ez ecsetelésről az afta jut az eszünkbe, mégis valami kellemes meglepetésre számítottunk. Ez be is jött, az érintett cég egyik…..