Regisztráció Blogot indítok
Adatok
optizsiffin

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsattant egy pofon és ezzel szerintem új korszak kezdődött. Egy rokkantnyugdíját elvesztett bányász szerda este, lakossági fórumon vágta pofon Polics József komlói polgármestert.Mintegy ötven érintett (volt) bányász olvasta a fideszes országgyűlési képviselő fejére…..
optizsiffin 2013.02.28 12:28:21
@buday008: :) Szerintem igaza volt annak a bányásznak. Megjegyezném hogy aki bányász az nem élvezheti sokáig a nyugdíját mert hamar elhalálozik, a különböző,munkával szerzett betegségei következményeként.Ilyen pl:a sok ízületi kopás és gyulladás a tüdőroncsolódás és még sorolhatnám. Nem lehetett olyan vidító munka ahol szénport lélegzett be évekig és még ráadásul kőkemény fizikai munkát végzett(itt nem az akták cipelését értem A pontból B pontba). Aki fizikai munkát végez vagy szellemi munkát ami értéket képvisel(tanár aki a gyermekemet oktatja, orvos aki gyógyít, kutató aki felfedez azoktól én tuti nm sajnálok semmiféle juttatást. Viszont a politikusoktól minden támogatást és juttatást elvennék egytől egyig. Utána képviseljen meg hazudozzon.
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
optizsiffin 2013.02.25 20:40:42
@kifordított nagyanyó: Ez így van ezt tanítják ill verik a fejünkbe évekig a suliban és hidd el nekem is vannak perceim amikor azt kívánom hogy csak egyszer csak egyszer hadd ugassak vissza, de nem nem lehet mert nekem okosabbnak kell lennem ill ez a munkám része. Igen nehéz de meg vannak a szépségei és a szarabb pillanatokban ezekre gondolok. Meg arra hogy a "kedves vendég" hamarosan távozik.. Minnél kevesebb szó annál kisebb a valószínűsége a konfrontálódásnak.
optizsiffin 2013.02.25 20:57:24
@kifordított nagyanyó: Nyilvánvaló az hogy ha a vendég kér és mivel ez egy szolgáltatás ami ugye eléggé telített szakma és ha szeretném hogy a vendég vissza is jöjjön akkor igen meghallgatom a kérését és ha tudom akkor a legjobb tudásom szerint teljesítem azt Mert ő fizet nekem egy szolgáltatásért. Ezt sajna mostanában mindkét fél elfelejti. Normális? Na olyan vendégekkel ritkán találkozom igaz nem is vagyok az a kötekedős fajta inkább mindenre mosolygok még a kurva anyázásra is mert már nem azt nézem mit mond hanem hogy ki. De annak örülök hogy vannak normális emberek még ebben a világban. Hiszem azt hogy még kapok Istentől türelmet és kitartást a munkám becsületes elvégzésére.
optizsiffin 2013.02.25 21:07:16
@Jemi: Nem kötelező de adható. Ez van. viszont ezt te is látod hogy egy életforma ez is ugyan olyan hivatás mint bármely munka. Miért adjál? Mert pl ez a fizetése nagy része, de szíved joga adni vagy nem. Nekem bejön mert nálunk a családban generációk óta majdnem mindenki az. Szeretem a munkám a szakmám. Ezt tanultam évekig és nem is tudnék mást csinálni mert ez egy olyan élet ami rengeteg élményt és embert ismerhetsz meg. Vannak nehézségek benne mint minden munkában.
K report Van-e új magyar exodus? 2013.02.13 18:39:33
A mai magyar közélet a már-már mindennaposnak tekinthető politikai civakodáson – mely szerint ugye a kormányoldal már nemhogy megrendelte a kolbászt, de a közmunkások már fonják is belőle a kerítést vs. az ellenzék szerint az ország a nemzethalál felé rohan – túl rendre…..
optizsiffin 2013.02.14 13:56:14
@Kooppaany: Menj te!Jó messzire!! A figyelmedbe ajánlanám az Észak-koreai munkatábor egyikét, és vidd a rokonaidat is!! Én itt születtem itt dolgozom adózom, és van mindenem. Te Fidesz bérenc!! Nyaldosd Orbán talpát míg lehet!! Remélem megélem hogy felkötik az ilyeneket mint te!!!! Szánalmas hogy a dolgozó és élni akaró embereknek kell elmennie!! Szégyen hogy a hazánkban nincs helye a normáknak az emberi létnek!!!!!!!!!
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
optizsiffin 2013.02.12 16:27:58
@sárkányfő: Milyen igazad van. Azokat a szegény embereket akik szó szerint éhbérért dolgoznak. Szánalmas ez a kormány és az is aki támogatja őket. Szomorú hogy ma Mo.-on éhségmenet van ez nem a szegények szégyene hanem az aktuális kormányé.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
optizsiffin 2012.11.04 08:50:20
@duncan: Ez tény nem írok jól helyesen, igyekszem pótolni a lemaradásomat. A 8 általánost befejeztem, megjegyzem sikeresen. Azért tanulok tovább mert szükségét érzem,és igen egy szakma ma már kevés a boldoguláshoz.
optizsiffin 2012.11.04 08:59:41
@magyar ember teli szájjal: Azért mentem el betegszabira mert beteg lettem.Megjegyzem hogy idegyulladással a kezemben nehéz dolgozni úgy hogy a vendég nyakába ne borítsam a levest okos. Közmunka mi??? Szerintem többet dolgoztam az életemben mint amit te valaha fogsz, és nem irodai székben ücsörögtem az eddigi munkával töltött éveim során. Gondolom egy irodista vagy aki annyira el van szállva magától hogy megengedheti magának azt a luxust hogy mindenkit lenézzen. Gratula!Nem munka adó az olyan aki szidalmazza az alkalmazottait és ráadásul adócsaló!! Felfogom és nagyon remélem igazad lesz és lapátra tesz mert akkor el tudok menni máshová dolgozni ahol értékelik a munkám és rendesen adóznak utánam.
optizsiffin 2012.11.04 09:17:02
@eMJe: Mindent elolvastam és nagyon szépen köszönöm!! Sajnos nem bírtam megállni hogy ne írjak vissza nekik.
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
optizsiffin 2012.10.22 16:27:59
@AutosVilli: Szerintem nem kéne lenézni azt akinek csak szakmája van.Igen vannak köztük gyengébb észjárású emberek de a többség igenis normális. Egyáltalán nem lusta tanulni és képezni magát. Arra is kéne gondolni hogy lehet hogy azért nem tanult tovább mert nem volt anyagi lehetősége. Diploma nem diploma érdekes akkor miért is növekszik a diplomás álláskeresők száma???
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
optizsiffin 2012.10.02 16:16:59
@Чебурашка: A kocsma az a hely ahol az ember lazul, mindenféle káros dologgal(cigi alkohol, játékgép) Ha ez nem tetszik akkor menj irodalmi kávéházba..
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
optizsiffin 2012.09.14 21:26:36
@lutria: A végkielégítésem összege elvileg mindennel együtt (2 hó+ felmondási idő 45 nap) nettó 300 ezer ft. Ezt nem szívesen hagynám ott nekik. Már csak elvből nem. Természetesen mindent hivatalosan lepapírozva, a törvény betartásával az én részemről mind a munkáltatóm részéről.Ezt nagyon nem szeretnék betartani és mindenféle indokot kitalálnak. Jelenleg ez folyik.