Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conjurer

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűkön ülve számoljuk a napokat június 25-ig, amikor a Disney remélhetőleg kiköszörüli az Ultron kora vegyes fogadtatása, illetve a Holnapolisz relatív fiaskója által a hírnevén ejtett csorbát - naná, hogy már megint a Pixarra támaszkodva, mivel a jeles dátum az Agymanók…..
Conjurer 2015.06.06 17:10:07
Kedves Budapest vonzáskörzetében élő szociális fóbiás sorstársak! Már egy ideje érlelődik bennünk egy terápiás jellegű kísérleti csoport gondolata, ahol pár szociális fóbiás közösen dolgozhatna a szorongás legyőzésén. Arra gondoltunk, hogy kb havi rendszerességgel…..
"Ha gyerekeid vannak, semmi más nem számít, csak az, hogy ők biztonságban legyenek." Te vajh képes lennél évekre, akár évtizedekre elhagyni a gyerekeidet azért, hogy ezt a biztonságot talán megadd nekik? ..
"A folytatások hétvégéjén" teljes a kavarodás: az első helyre várt Így neveld a sárkányodat 2. kénytelen volt megállapodni a dobogó középső fokán, midőn néhány zsákkal kevesebbet hozott, mint az ipar várta. A győztes így a 22 Jump Street - A túlkoros osztag lett, ami minden…..
Conjurer 2014.06.16 10:55:13
@Zalaba_Ferenc: Igen tudom. Nem is értem, hogy lehet ilyen széles a repertoárjuk. A fasírtokat nem is mertem megnézni. De ezt a 22-est nagyon várom. Miért csak augusztus végén mutatják be nálunk a mozik?
A Halálos iramban vasa annyira meleg, hogy nem lehet nem ütni. És ha franchise-ban gondolkodunk, kell egy márkanév, és a Need for Speed az... és elnézve a trailert az is marad, mert hogy ennek az egésznek annyi köze lesz a játékhoz, mint tavaly a Csatahajónak. Cserébe tele lesz jó…..
Conjurer 2013.11.20 12:46:08
@Zalaba_Ferenc: Köszönöm!
aeon flux usa box office: alattom 2013.09.15 17:50:00
A Fűrésszel befutó James Wan új szintre emelte a horrorfilmek box office-kilátásait: miközben nálunk egyre mélyebbre, addig a tengerentúlon egyre magasabbra nyúlnak az ijesztgetős mozik korlátai. A Démonok között rendkívüli sikere után ugyanis az Insidious: Chapter 2 is rekordokat…..
Ahogy egyre biztosabbra kívánnak menni az amerikai filmstúdiók, úgy sodródik egyre szélsőségesebb állapotokba a szezonokra osztott esztendő: 2013-ban talán minden eddiginél erőteljesebb lesz a kontraszt az év első pár hónapja és a zakatoló nyár között. Januárt a karácsonyi…..
Conjurer 2013.06.23 19:25:38
@Adam Van Helsing: Pontosan. Ráadásul Mel Brooks fia.
Ki az a "Richard Books"?????
 - SPOILERMENTES - John McClane Moszkvába utazik, mert a fia bajba került. De nem úgy van az, Jack (Jai Courtney) ugyanis a CIA-nek dolgozik, és nem különösebben örül annak, hogy a fater ott sündörög körülötte, mikor épp egy nemzetközi balhé kulcsfiguráját próbálja kimenteni…..
Conjurer 2013.06.18 12:42:31
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Conjurer 2013.01.10 14:57:08
aeon flux mi volt 2012-ben... 2013.01.01 10:31:03
...az utolsó film, amit láttál? (A kevesek által látott, szerintem a szó legszorosabb értelmében véve térdcsapkodóan vicces Függöny fel!-t.)...az utolsó sorozatepizód, amit megnéztél? (A sajnálatos módon lelőtt Firefly utolsó epizódját.)...az utolsó szám és/vagy album, amit…..
A közelgő karácsony alkalmából nem kevesebb, mint öt Oscar-várományos filmről mondom meg a magamét, tömören és kíméletlenül, hadd remegjen majd meg a szavazók keze! A lehetetlen (The Impossible). Juan Antonio Bayona filmje olyan, mint egy csúnya baleset - véres és mocskos,…..
Az EW nem szarozik, a jövő télen érkező The Desolation of Smaugot átugorva egyenesen a trilógiát 2014. júniusában záró Oda és Vissza című epizódból prezentált egy képet rajta Barddal (Luke Evans), a Smauggal szembeszálló íjászok vezetőjével és Legolasszal (Orlando Bloom),…..
Conjurer 2012.12.07 12:31:23
Az égig érő paszuly találkozik A titánok harcával; szóval a Hófehérke után újabb revizionált mesére van kilátás, csak valamivel több humorral és egy jóval tapasztaltabb rendezővel az élen. Az óriásokon azért még dolgozhatnának kicsit. ..
2013 hazai filmbemutatói januártól áprilisig...