Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaxBlog

84 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dogecoin fanoknak is meg szeretném könnyíteni a dolgát, ezért összeállítok egy listát olyan weboldalakról, ahol egy kis DOGE-hoz juthattok. 1. FreeDogecoin A FreeBitco.in társoldala, a regisztrációhoz csak egy Dogecoin tárcánkra van szükségünk. Egy CAPTCHA kitöltéséveé óránként pörgethetünk egy…..
Mivel a Bitcoin ára az egekbe szökött és ezáltal egyre többen kapják fel a fejüket a benne rejlő pénzkeresési lehetőségre, ezért gondoltam összedobok egy listát olyan weboldalakról, ahol ingyen juthattok egy kis bitcoinhoz. 1. FreeBitcoin A FreeBitco.in az egyik legrégebbi és legjövedelmezőbb…..
Egy reddit-en megjelent cikk szerint, egy cég belső adatainak biztonsága egy elektromos cigaretta töltője miatt került veszélybe! A töltőt az egyik alkalmazott USB porton keresztül csatlakoztatta az egyik vállalati számítógéphez, hogy feltöltse az elektromos…..
Akárcsak a Google és a Facebook, a Twitter is elkezte gyűjteni a felhasználók telefonjairól az adatokat, hogy még személyre szabottabbá tegye a szolgáltatások nyújtotta élményt. A Twitter szerdán adta ki iOS felhasználóinak a frissítést, amely összegyűjti a telefonra…..
Figyelmeztetés! Amielőtt tovább olvasnád az útmutatót, jól gondold meg, hogy ez neked megéri vagy nem éri meg. A rootolással megszűnik a készüléked garanciája, ugyanis megváltoztatod a telefon alapbeállításait, továbbá ha a rootolás során hiba lépik fel, akkor a telefon meg…..
  Mire jó a Battery Saver Pro? A Battery Saver Pro a Battery Saver reklámmentes, prémiumos változata. Az alkalmazás lényege, hogy leállítja a fölösleges háttéralkalmazásokat, kitöröli a gyorsítótár tartalmát, kitöröli a felesleges, más alkalmazások által létrehozott…..
Néha egy WiFi jelszó nem nyújt elég védelmet a szomszédokkal szemben. Ha észreveszed, hogy hirtelen a weboldalak, a videók lassabban töltődnek be a megszokottnál, akkor érdemes utánnanézni, hogy rajtad kívül még ki használja a hálózatot. Ezért született meg a Who Is On My WiFi…..
Kíváncsi vagy a hackerek online támadásaira? Most betekintést nyerhetsz az aktuálisan zajló kibertámadásokba egy élő térképen keresztül, amely a Norse biztonsági cég egyik termékének, az IPViking-nek adatait dolgozza fel valós időben. Nem fogsz hinni a szemednek! Az élő…..
Ennek az alkalmazásnak a segítségével jóformán bármilyen szerverré átváltoztathatjuk az Androidos kütyüinket, saját webalkalmazásokat futtathatunk telefonunkon/tabletünkön egyetlen gombnyomással. Informatika fanoknak különosen hasznos lehet (tapasztalat)! :) A program rengeteg…..
MaxBlog Bitcoin gyűjtő oldalak 2014.01.04 13:17:38
Szeretnél Bitcoint gyűjteni pár billentyűleütéssel és néhány egérkattintással? Az alábbi oldalakon mindezt megteheted, nem kell hozzá semmi nagy dolog csak néhány perc és rendszeres oldallátogatás :) ! Az oldalak listája folyamatosan frissül, ha ismersz az alábbi oldalakon kívül más megbízható…..
Mivel 2011 közepétől gyártott készülékeken nem lehet bootloadert nyitni, így új kernelt sem lehet rakni, csakis gyári kernellel kompatibilis ROMokat rakhatunk fel rájuk. Figyelem! Ha bármi gond lép fel a felrakás alatt (pl. a telefon lefagy a Sony Ericsson feliratnál), SEUS-al…..
MaxBlog 2013.08.27 12:20:34
MaxBlog 2013.11.27 17:46:37
@Pali Ábrahám: En is amig stock kernellel hasznaltam a ROMokat, addig ezt csinalta de amiutan flasheltem a nAa-14-es kernelt, azutan mar nem volt semmi baja :) sot sokkal gyorsabb, stabilabb es okosabb lett ;) ajanlom neked is hogy probald ki
MaxBlog 2013.12.03 18:58:55
@Legális Krisztián: Tedd vissza a gyári ROMot SEUS-al (Sony Ericsson Update Service)
Hétfőn a népszerű MacRumors fórum hacker támadás áldozatává vált, a támadás több mint 860000 felhasználó adatainak közzétételével végződött. A fórum adminisztrátorainak elmondása szerint a támadó egy moderátori fiókhoz  fért hozzá, ahonnan továbbnövelte…..
A Tokyoban megrendezett PacSec 2013 információbiztonsági vetélkedőn Pinkie Pie nevű hacker 50000 dollárt zsebelt be két 0day exploit megírásával. Az első exploit a Google webböngészőjének Nexus 4-es változatában egy integer túlcsordulási sebezhetőségét használt ki, amely…..
Az androidos okostelefonok rootolásának egyik előnye, hogy root jogokkal el lehet távolítani a gyári (system), előre feltelepített alkalmazásokat, illetve az általunk felrakott programokat system alkalmazássá konvertálhatjuk. Ezen műveletek elvégzéséhez a root jogokon kívül egy…..
Sok országban még csak most jelent meg, de az Android Authority már földhöz is vágja az új iPhone 5s és 5c készülékeket. ..
Így nézett ki a Google kenyai és burundi weboldala, ami után meglátogatta a Madleets hacker csoport. Az oldalakat hamar helyreállitották. A támadók valószínűleg a DNS szervereket támadták meg. Megtámadott kenyai domain: https://www.google.co.ke/ Megtámadott burundi…..
Az Nmap a világ egyik legjobb hálózati letapogató nyílt forráskódú programja, amelyet a hálózatokra kapcsolt gépek felderítésére és a rajtuk futó hálózati szolgáltatások azonosítására használnak. Az Nmap ezen kívül más információkat is be tud gyűjteni a célpont…..
A "fil9" névre hallgató orosz hacker hibát talált a Firefox Androidos változatában, amely segítségével a támadó egy kis átverés segítségével rosszindulatú alkalmazásokat telepíthet fel a célpont telefonjára. Az exploit csak akkor fut le sikeresen ha a célpont készüléken be…..
Az Apple egy új technológiát fejleszt, amely által az államok távolról vezérelhetik az okostelefonok funkcióit. Az elképzelés szerint egy speciális jelet kibocsájtva egyes helyeken kikapcsolhatják a telefon kameráját, hálózati kártyáját, hangszóróját vagy akár a…..
A hétvégén Kína egy masszív túlterhelés támadás (DDoS) áldozatává vált, a támadás során a kínai .cn domainekre regisztrált weboldalak pár órára lelassultak vagy teljesen elérhetlenné váltak. A China Internet Network Information Center (CINIC) jelentése szerint a…..
Amint az alkalmazás nevéből is kiderül, ez egy jelszótörő amely alapból a WiFi router adminisztrációs oldalát célozza meg de más URL is megadható neki. Miért van erre szükség? Ha elfelejtetted a routered admin panel jelszavát ez az alkalmazás hamar megkeresi neked. Esetleg ha…..
A WiFiKill alkalmazás segítségével bármelyik hálózatba csatlakoztatott eszköz adatforgalmát elvághatjuk egyetlen gombnyomással. A program futtatásához mindössze csak root jogokra van szükség. Mire is jó ez? Tapasztalatom szerint annál idegesítőbb nincs, mint amikor meg kellene…..
A Pirate Bay fájlmegosztó oldal az elmúlt években már több alkalommal is szemet szúrt több ország kormányának, de az oldal teljes cenzúrázása a helyi ISPken keresztül kudarcba fulladt. Jelenleg a Pirate Bay 10. évfordulója alkalmából saját webböngészőt készül…..
Az Arizona állambeli 21 éves Raynaldo Riverát (álnevén: neuron) számítógépes bűncselekmény vádjával 1 év börtönbüntetésre, 13 hónap házi őrizetre és 1000 óra közmunkára ítélték a Sony Pictures Entertainment weboldala elleni támadásért. A támadás során a…..
Malik Mesellem biztonsági szakértő egy sebezhetőséget fedezett fel a hálózati kártyával rendelkező Samsung plazmatévék legfrissebb szoftverében. A sebezhetőséget kihasználva a szakértőnek sikerült elérnie, hogy az okostévé folyamatosan újrainduljon.  Malik egy…..