Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbala

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A ShortList annyira beleszeretett Spike Jonze melankolikus, sci-fibe illő, mégis félelmetesen akkurátus love storyjába, hogy megkérte a kedvenc művészeit arra, hogy dobjanak össze néhány alternatív poszter A nőhőz, én meg nem is tudom, melyiket tenném ki legszívesebben a…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
bumbala 2013.01.09 16:20:45
aeon flux mi lesz 2013-ban... 2013.01.01 10:41:01
...az első film, amit megnézel? (A tegnapi kis szilveszteri balhé keretében elkezdtük a Galaktitkos (sic!) küldetést, és Grabthar kalapácsára mondom, hogy ma be fogom fejezni!)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (A húslevesben is a végére hagyom a májat és a zúzát: a Kemény…..
Tavaly két részre (elektronikusra és alternatívra) bontottam a litániát: idén erre képtelen lettem volna (újabb viaszlerakodások fül-tájékon?), de mégsem éreztem úgy, hogy azt a kevés analóg-zenét, melyet idén hallgatásra érdemesnek találtam, idekeverjem, így akik az…..
Már két adagon túl vagyunk (első és második), vagyis elérkeztünk a legjobb idegen nyelvű film Oscarjáért folyó küzdőfelek utolsó csoportjához, amiben piti bűnözők, világhírű felfedezők, ijesztő kislányok, feje tetejére állt világok és egy szovjet tisztből lett indián…..
bumbala 2012.10.21 20:19:15
@Zalaba_Ferenc: Gondolom csak az idegen nyelvű filmek iránti érdeklődés alacsonyabb.. sajnos, de valamilyen szinten érthető is, elvégre csak limupei csatlakozása óta bővult a blog felhozatala nem-amerikai eseményekkel, filmekkel foglalkozó cikkekkel. Szóval csak így tovább, még ha a kommentek és az olvasottsági számok másról is tanúskodnak. Egyébként is, hosszú ünnepek közepén mindenki a családjával pihen valahol. :)
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
bumbala 2012.09.21 20:22:23
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
bumbala 2012.09.14 18:46:16
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
bumbala 2012.09.14 18:45:15