Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reanimátor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
reanimátor 2012.10.04 20:23:07
@jürgen baromartz: van kocsim egy x6os Bmw-m van egy alpesi fehér,nem hinném hogy olyan szinten lennék mint a két hős pacsirta,de én kapával nem mennék vadászni,egy ilyen rakétával sem köröznék mint a mérgezett egér,minden józan gondolkodású embernek tudnia kéne minek hol a helye,és mit mire használunk
de itt az ország legnyugatibb csücskében,ez a magatartás és stílus jellemzi sajnos szinte az összes suzukist,persze nem a nyugdíjas korosztályra gondolok.pl ha begurulok egy faluba lazán csak,és haladok a többi autós társam mögött oszlopban,biztos hogy jön egy ilyen félkegyelmű és végig próbálja előzni a sort mindenkire átkokat szórva.én nem szeretem őket,persze vannak kivételek is.
reanimátor 2012.10.04 20:57:26
@Typeir: szerintem elég jók,a honda az egy nagyon jó autó volt nekem is accordom,legendem,most is van a családban egy frv megy mint a megveszekedett úristen,mi 150-180 nal járunk vele és nem eszik többet 8,5-nél.
sokat járok Pesten én is szerintem ott sokkal jobb ott a közlekedési morál mint nálunk,kirívó esetek vannak mindenhol.
én ezért szeretek külföldön vezetni ott mindenki tudja hogy is kell egy autópályán közlekedni még az olaszoknál is.
a három illetve négy sávos német autópályákról nem is beszélve.itt a morál nagyon rossz mintha mindenki élet halál küzdelmet folytatna az utakon a kis privát sérthetetlennek hitt szférájában.
reanimátor 2012.10.04 21:39:51
@V12 Power:nem neked írtam, megkérdezték
de van egy R350 Mercédes-em,az asszonynak meg egy Q7-es Audi ja is.csak hogy jól aludjál!!!