Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katusb

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy rendhagyó poszttal jelentkezünk. Most is akár csak korábban az online játékokkal fogunk foglalkozni. Ezen belül is a logikai játékokkal. Egyre többen játszanak az interneten, hiszen mint említettünk nincs szükség letölteni, telepitgetni, és ami a legfontosabb legálisan…..
Túléltük a Mikulást, ennek alkalmából végképp ideje elgondolkozni azon, hogy az ínyenc barátoknak/partnernek/családtagnak érdemes-e megvenni karácsonyra a Nagy Csokoládé/Sajt/Koktél/Bor Könyvet, esetleg egy pszeudokézműves terméket vagy egy alumínium serpenyőt. Hát NEM!…..
Nesze!szer Ünnepi frizura! 2012.12.19 11:16:34
Egyszerű, de nagyszerű ünnepi frizurára leltünk! A kontyot, a tutorial videó segítségével kb 10 perc alatt elkészítheted. Legyen kéznél egy fésű, hullámcsatok, hajsütővas és hajlakk - no meg a türelmed. Na akkor besütitek?  Nesze!Dia ..
Vannak mindenféle mémek a világvégéről, meg újévről, meg ünnepekről, így hát összegyűjtöttem néhány karácsonyi klasszikust! Olvasni nem nagyon kell, nevetni inkább lehet. Forever alone, ki a fogorvosától kapja az üdvözlőlapot! A lány, aki a sok ruhája miatt nem…..
Olvasóblog 107. könyv 2009.06.05 23:06:37
Felipe Fernandez-Armesto: A középkor története Na, megint egy középkorral foglalkozó könyv, gondolhatnád. De ez nem olyan. Ez olyan középkorral foglalkozó könyv, amiben egy szót sem találsz a már teljesen lerágott európai történelemről (vagy legalábbis nagyon keveset). Sőt, a…..
Ezt rejtvényt kísérleti jelleggel kreáltam.Elsősorban sokat agyalni vágyóknak és scrabble fanatikusoknak ajánlom.Még nem tudom milyen a nehézsége, mert nem volt elég tesztalany (inkább senki). Lehet hogy túl könnyű, de lehet, hogy szinte lehetetlen. Ha bárkinek van megoldásra…..
A Facebook-on és a blogon hónapok óta szerveződő Trombózisos Betegek Oldalának közössége a bloggazdák közreműködésével megtartotta első orvos-beteg találkozóját a budapesti Benczúr Hotelben múlt pénteken. A program egyben a frissen alakult Trombózisklub első nyilvános…..
sorozatajánló Nyári dara 2011.07.18 22:18:31
Kedves olvasóim! Ez a halmaz megegyezik azokkal, akiket kényszeríteni fogok jelenblogposzt elolvasására.A következőkben szeretnék írni egy listát arról, hogy milyen sorozatokat kellene ledarálnom a nyáron.Rescue Me  - jelenleg a 4x08-nál vagyok.Miami Vice - eddig a 2. évad…..
Doug Ellin bejelentette, hogy készen van az egy éve befejezett hollywoodi insider sorozatot, a Törtetőket lezáró mozifilm forgatókönyve, és már csak a színészekkel kell megegyezni ahhoz, hogy megkezdődhessen a forgatás. A sorozat nyolcadik évada ugye azzal ért véget, hogy egy…..
hogyvolt Hawaii Five-0 - 1x23 2012.09.14 15:00:00
Ma nagyvadra megyünk, Wo Fat van terítéken. Tegyük hozzá, végre. A Five-0-n kívül itt a szigetek kommandósainak jó része, és fő erősítésként a Tündéri Manóarcú. Semmi lágy bevezető, meg szabadnap, homlokig kevlárban nyitunk. Sajnos várnak bennünket, így a nagy antré…..
Men In Black 3 2012 Egészen elképesztő, hogy immár 10éve, hogy utoljára láttuk a Sötét Zsarukat (na persze ez nem igaz, a kereskedelmi tévékben évente feltűnnek). Már néhány hónappal ezelőtt is aggodalmamat fejeztem ki a film iránt, néhány aspektusát nézve. Meglátjuk, mi…..
Filmbook A feláldozhatók 2 2012.09.02 18:19:51
Képtelen vagyok megérteni, hogy okozhat valakinek csalódást ez a mozi, hacsak nem úgy, hogy véletlenül rossz terembe ül be. Ugyanis A feláldozhatók 2 egy nagyon becsületes alkotás, hajszálpontosan azt nyújtja neked, amit ígér: a néhai legnagyobb sztárok poénkodnak, és lövöldöznek egy hatalmasat a…..
Az írás spoileres! Két évvel azután, hogy Sylvester Stallone először trombitálta össze az akciófilm műfajának legnagyobb alakjait, megérkezett a második felvonás, mely még több legendás nevet vonultat fel, és a korábbiak nagy részének is több kiteljesedési időt ad,…..
Stallone, Willis, Schwarzenegger, Norris, Lundgren, Van Damme. Csak pár név a sok közül. Komolyan, kell bárkinek is több ajánló annál, hogy megnézze ezt a filmet? Nagyon sokat vártam a The Expendables 2-től, ugyanis számomra az első rész teljesen jellegtelen volt, a második részre…..
Filmvilág blog Premierek a héten 2012.09.13 14:09:00
DRÁGA BESÚGOTT BARÁTAIM – Cserhalmi Sára első nagyjátékfilmje az ügynökkérdés etikai vonatkozásait boncolgatja. Szinopszis: „A rendszerváltozás után, amikor a titkosszolgálati adatok nyilvánossá váltak, a középkorú Czettl Andor (Cserhalmi György) egy nap elmegy a…..
Az Intim fejlövés és a Nyomozó után ezúttal is egy neten még sehol nem futtatott közönségfilm, a Kalandorok került fel az Indavideo Filmre. Emellett ajánlunk az újak közül egy másik szemlegyőztes filmet egy autista lányról Mátyássy Árontól, egy 2008-as rendezői…..