Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danee13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sweeney Todd egy adaptáció, mely Stephen Sondheim és Hugh Wheeler: Nyakfelmetsző című musicaljéből készült. Benjamin Barker boldog családapa, imádja nejét és az újszülött kislányát. Erre szokás mondani, hogy irigylésre méltó, és valóban az. Vannak is irigyei, ilyen…..
Trey Parker és Matt Stone hatalmas rajongója a musicaleknek és a South Park is tele van saját szerzeményekkel, paródiákkal és feldolgozásokkal. Ennyi év után egy komplett ötlemezes diszkográfiát is össze lehetne állítani a legelvetemültebb zenéikből, de mi most megpróbáltuk…..
Danee13 2014.09.25 11:58:39
@zooltek: egyetértek. szerintem egyébként a nagyobb, hosszabb és vágatlanban több olyan dal is van, ami idefért volna. It's easy M'kay :) persze, lehet hogy szándékosan maradt ki a film.
A diktatúrák természetes már csak olyan, hogy nem szívesen engedik a valóságot láttatni a bennük zajló eseményekről. Fokozottan igaz ez a világ legelzártabb országára, Észak-Koreára, ahonnan általában csak propaganda- vagy legalábbis ellenőrzött körülmények között…..
Danee13 2014.07.06 13:34:46
@magyar ember teli szájjal: Dehogynem... még egyszer, utoljára, aztán vissza nem :-)
Tanulni kéne. Értelmes ember ilyenkor feláll, elvonul egy barlangba, és elő se jön addig, amíg be nem vágta az anyagot. A kevésbé értelmesebbje (=én) még szörfözik egy kicsit a neten. És amikor már éppen felállna, hogy na most már tényleg nekikezd tanulni, rábukkan a Mini Metro…..
A tegnapi tévézést megint fölülírták "a sajnálatos júliusi események", nem lehet úgy rendesen tévézni, ha az ember össze-vissza kapcsolgat, hol tudósítanak az aktuális oszlatásról, és ha kétségbeesetten próbál friss infókat szerezni arról, hogy kit vertek meg és…..