Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabeev

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A banki "válság" és tranzakciós adó alanya a jelenlegi törvény szerint a bank. Természetesen a bank, mint minden más adót, tovább hárítja ezt is az ügyfeleire. Tehát a banki adók alanya az ügyfél. Ezzel így elvileg nincsen baj. De a bankok nem egyformán tudják megosztani a…..
Magyarországon a készpénz használat az összes tranzakción belül kb. 80%. Ennek első oka az adóelkerülés. Ezen lehetőség lenne javítani egyes szolgáltatásoknál a kötelező kártyás fizetés előírásával. Technikailag nincsen akadálya a dolognak, a jelenlegi adóbevétel…..
Látom, olvassátok a blogot :-) Egyre menőbbek az etikus bankok Egyre határozottabban tetten érhető az igény, hogy felelősen működő intézményekre szeretnék bízni az emberek a pénzüket, nem pedig olyan pénzintézetre, amelyik sorozatosan áthágja a szabályokat. Ha az idei nyár…..
Fél milliárd forinttal többre pályázhatnak a hazai mikro-és KKV szektor szereplői Fél milliárd forinttal, összesen 4,5 milliárd forintra emelte és 2013. február 28-áig meg is hosszabbította a GOP-2011-2.2.1 pályázat beadási határidejét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A…..
Szuper élmény a Nissantól: hamarosan elrajtol az első online hangvezérelt autóverseny a Nissan "Z" sportkocsik főszereplésével! A kocsikat úgy fejlesztették ki, hogy kizárólag erőteljes hanghatásra működjenek. Ha tehát a képzeletbeli pilóta az okostelefonjába berreg - lehetőleg…..
Két újabb nyúlfarknyi előzetes jött ki a Walking Dead októberben elstartoló 3. évadához. Az ünnepélyes évadkezdésre egyébként társasjátékteszttel, képregénykritikával és egyéb hullajó dolgokkal készülünk, maradjatok velünk! ..