Regisztráció Blogot indítok
Adatok
If

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa érzése támadhat a színes tájakra, megmentett vadállatokra és történelmi érdekességekre vadászó olvasónak az októberi National Geographic lapozgatása közben. Olyan, mint amikor a film elején megakad a szemünk valami oda nem illő részleten. Mire azonban jobban…..
RE:blog konspirate2.1.2 - ruhalobbi 2006.09.28 10:40:00
ahogy az index oknyomozóügyi főosztályának is feltűnt, egy ilyen, jól tervezett és kivitelezett médiaesemény, illetve a vele járó, amúgy megfizethetetlenül drága mennyiségű műsoridő rendkívüli módon alkalmas egy adott brand komplett imidzskampányának…..
most, hogy a hirtvben műfaját tekintve gyakorlatilag körkapcsolásos mérkőzésközvetítéssé nemesítették az ún. forradalmat, és végre élőegyenesben láthatjuk a magyar televízió, néhány felhevült 0.0s fociszurkoló követeléseinek beolvastatását célzó kortárs…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
If 2006.09.30 00:30:26
Hölgyeim, Uraim, Jobb és Bal oldal

végigolvastam ezt a csevejt, amit folytattatok, és lenne néhány észrevételem. Gy. Ferenc nem kiskorú, de elkövető. Egymás közt szólva ha valamelyik üzleti partneremről kiderülne, hogy átvert és nem volt maximálisan korrekt, repülne mint győzelmi zászló, sőt rejtekhelyre juttatnám, ha anyagi károm is származna mindebből. Jelen helyzetre, ma ez kevéssé alkalmazható, mert itt nem a gazdasági rendőrség hivatott eljárni, hanem a választópolgárok, de ez más kérdés.
O. Viktor már szintén nem kiskorú, de ugyanannyira elkövető, mert amikor ő regnált igen sok állami zsozsónak kelt lába- ha úgy jobban tetszik drága volt az autópálya- mialatt lett szőlő is, meg bánya is, meg kacsaláb és forog is. És itt sem járt el a gazdasági rendőrség. Pedig ide is elkélne a segítségük. (nem a pénz elköltésére gondoltam itt elsődlegesen,
de ez már csak amolyan gonosz hátsó gondolat volt, elnézést a becsületes zsaruktól)
Tehát a következő a helyzet: NINCS a magyar poltitkai életben egyetlen hiteles egyén sem, aki képviselhetné ügyünket? ej. ez elszomorító, szégyenteljes. Komolytalannak tűnne ha magamat ajánlanám, de mindenre ami szent, BÁRKI jó lenne erre a feladatra, aki nem hazug és nem tolvaj, jártas a jogban és nem veszíti el a fonalat ha gazdasági témáról van szó. Ezen felül már csak egy dolog kellene: munkamániás legyen, mert lesz dolga bőven. Van mit bepótolni. Sajnos.